Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο
Καλησπέρα Στο συνημμένο που ανέβασα υπάρχει η φόρμα μενού ,θα ήθελα κάνοντας μια επιλογή από το σύνθετο πλαίσιο ,στο πλαίσιο frmSubImage να εμφανίζεται η φόρμα EPAFES με την ανάλογη τιμή που έχει το σύνθετο πλαίσιο . δηλ κάτι σαν φίλτρο ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα... Νομίζω ότι απαντώ σε ό,τι ζήτησες. Καλή συνέχεια. Με εκτίμηση / Νίκος |
| |||
| |||
Καλημέρα Νικό σ ευχαριστώ για την εύστοχη απάντηση, αυτό ακριβώς ήθελα |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα επανέρχομαι με την εξής απορία πως γίνεται πατώντας το αντίστοιχο κουμπί να εμφανίζεται πότε η έκθεση ή το ερώτημα |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Το πλαίσιο που έχεις εισάγει στη φόρμα σου είναι τύπου "υποφόρμας". Σε αυτό μπορείς να εισάγεις φόρμα δηλ. έμμεσα στοιχεία από πίνακα ή ερώτημα. Δεν μπορείς να εμφανίσεις Report. Βέβαια υπάρχει το Active X που μπορεί να παρουσιάσεις ό,τι θες αλλά εδώ απαιτείται αρκετός κώδικας και μάλλον θα χρειαστεί να εμπλουτίσεις τα Referenes... Κοντολογίς θέλω να πω ότι ζητάς να ασχοληθείς με ζητήματα που φτασμένοι προγραμματιστές χρειάζεται να κάνουν. Παρουσίασε τα Report ως ανεξάρτητες οντότητες και τα ερωτήματα είτε σε υποφόρμα είτε σε ανεξάρτητη προβαλλόμενη φόρμα. Αυτή είναι η πρότασή μου. Καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξεις. Με εκτίμηση / Νίκος Υστερολόγιο : Δεν έκανα χρήση Active X παρά μια ή δυο φορές σε απλές χρήσεις -έτσι για να μπλέξω ! - παρά γιατί με ήταν απαραίτητο. |
| |||
| |||
ευχαριστω Νίκο
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 20:12 |
Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 16:33 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο | Πέτρο | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-02-12 14:17 |
Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-11 18:22 |
Φίλτρο σε ...σύνθετο πλαίσιο! | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-05-09 20:36 |
Η ώρα είναι 21:04.