Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη συμπλήρωση πεδίου
Παιδιά καλησπέρα, Παρακαλώ για την βοήθειά σας στα εξής: 1.Έχω Φόρμα δεδομένων κατά την οποία δύο πεδία της [Πεδίο 1 (το οποίο παίρνει τιμές α,β,γ,δ,ε,στ κτλ) και πεδίο 2 (με τιμές Α' και Β' )] αλληλοεξαρτώνται ως εξής: έαν στο πεδίο 1 η τιμή είναι αβγ τότε η τιμή στο πεδίο 2 είναι Α' ενώ εάν η τιμή στο πεδίο 1 είναι δ,ε,στ τότε στο πεδίο 2 έχουμε το Β'. Αυτό το κάνω χειροκίνητα, αλλά σκέφτομαι ότι θα υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα. Δηλαδή, βάζοντας την τιμή στο πεδίο 1 να συμπληρώνεται αυτόματα το πεδίο 2. Περαιτέρω ένα μπορώ το πεδίο 2 να είναι κρυφό. Να μην το βλέπω δηλαδή στην φόρμα αλλά να συμπληρώνεται αυτόματα πίσω. 2. Κανένα καλό βιβλιαράκι για access γνωρίζετε να μου συστήσετε; (εάν η παράγραφος 2, αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ παρακαλώ τους συντονιστές να την διαγράψουν). Ευχαριστώ πολύ Πάνος |
| |||
| |||
Γεια σου Πανο. τα πεδεια σου περνουν στοιχεια απο πινακα? ενημερωνουν πινακα? η κανουν και τα δυο? |
| |||
| |||
Σάκη καλησπέρα, Τα πεδία μου είναι πεδία του βασικού μου πίνακα. Τα έχω εξάγει στην φόρμα μου για εύκολη συμπλήρωση του πίνακα αυτού. Επίσης αυτά τα πεδία τα χρησιμοποιώ και για την δημιουργία ερωτημάτων. Ελπίζω να σε κάλυψα. Ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
πανο ριξε μια ματια στο θεμα που ανεβασε ο ndplus "Αυτόματη ενημέρωση πεδίων σε σύνθετο πλαίσιο" και αν δεν σε καλυπτει τα ξαναλεμε
|
| |||
| |||
Ευχαριστώ Σάκη, θα το δω και θα ενημερώσω. Αντίο |
| |||
| |||
πανο δες και αυτο.ειναι αρχειο που το ανεβασε στο φορουμ ο kon 73
|
| |||
| |||
οκ, θα το δω αύριο γιατί δεν έχω access στο σπίτι ευχαριστώ και πάλι |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπλήρωση πεδίου στο Internet από πεδίο της Access | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-09-14 07:21 |
[ Φόρμες ] Συμπλήρωση πεδίου από άλλο πίνακα | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-04-14 17:31 |
[ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-14 00:19 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη συμπλήρωση πεδίου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-02-13 12:56 |
[Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 21:14 |
Η ώρα είναι 07:25.