Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μορφή πεδίου
Καλησπέρα. Σε ένα ερώτημα, έχω εισαγάγει τα ακόλουθα πεδία: [POSOES], [PROM], [POSOEX] (Όλα σε μορφή €). Στο ίδιο ερώτημα δημιουργώ και τα πεδία: α) Σύνολο εσόδων: (Nz([POSOES];0)+Nz([PROM];0)) β) ΣύνολοΤελικό: (Nz([Σύνολο εσόδων]-[POSOEX])) Το πρόβλημα που έχω είναι ότι, ενώ το πεδίο [Σύνολο εσόδων] εμφανίζεται σε €, το πεδίο [ΣύνολοΤελικό] εμφανίζεται ως καθαρός αριθμός. Στο Φύλλο ιδιοτήτων►Μορφή, όπου επιχείρησα τη σχετική διόρθωση, δε μου δίνει καθόλου επιλογή. Έχει κάποιος φίλος του Forum καμιά ιδέα γιά το που κάνω λάθος και δε μου εμφανίζει το πεδίο [ΣύνολοΤελικό] σε μορφή Ευρώ (€); |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Φίλε Δημήτρη δόκίμασε ΣύνολοΤελικό: (Nz([Σύνολο εσόδων];0)-Nz([POSOEX];0)) Και στις ιδιότητες Μορφή Ευρώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Φίλε Νάσο σ`ευχαριστώ γιά την απάντησή σου, η συνάρτηση που πρότεινες λειτουργεί κανονικά. Ωστόσο, κάνοντας και κάποιες άλλες δοκιμές, διαπίστωσα ότι και η συνάρτηση: ΣύνολοΤελικό: [Σύνολο εσόδων]-[POSOEX] εμφανίζει κανονικά το αποτέλεσμα (διαφορά) σε μορφή €. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] Μορφή πεδίου σε υποφόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-07-15 00:26 |
[ Φόρμες ] Γράφημα χρόνου σε μορφή ω:λλ:δδ | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-10-14 18:01 |
Πρόσθεση Χρόνου σε μορφή ω:λλ:δδ | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-03-13 21:51 |
Μορφή ημερονηνίας | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-07-12 11:36 |
Πρόβλημα με μορφή ημερομηνίας | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-04-11 23:51 |
Η ώρα είναι 20:14.