Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εισαγωγη Πραξης απο φορμα σε Πεδιο Πινακα
Καλησπερα, Aυριο το βραδυ λιγει η διορια για μια εργασια που εχω πανω στην access και μου εχει φαει τη ψυχη το τελευταιο πραγμα που εμεινε... ειχα στειλει κ ΠΜ στον kapetang (γιατι δεν ειχα μεχρι κ τωρα δικαίωμα εγγραφης νεου θεματος) οπως και να χει, το απλο αλλα δυσκολο θεμα μου ειναι οτι εχω αυτη τη φορμα κ εχω κανει και καλα η ποσοτητα παραγγελιας επι την τιμη του αγαθου να βγαζει το "Συνολο" αλλα το θεμα ειναι οτι ενω το βγαζει κανονικα στην φορμα.. δε μου το κανει εγγραφη στον πινακα πληρωμη προμηθευτη.. Υ.Γ. Τρεχω την Access 2007, κ οπως μου ειπε κ ο kapetang, χρειαζομαι καποιον κωδικα ουτος ωστε οταν βαζω Ποσοτητα Παραγγελιας και Τιμη Αγαθου να κανει αυτοματα την πραξη κ με το που παταμε Νεα Εγγραφη να εγγραφει το αποτελεσμα της πραξης στο πεδιο Συνολο του πινακα Πληρωμη Προμηθευτη. Θα μπορουσε καποιος απλα να γραψει με βηματα πως το κανω? Ξερω οτι ειναι υπερβολικα απλο.. αλλα πραγματικα εδω κ 2 μερες με εχει τρελανει. Ευχαριστω εκ των προτερων κ Καλως σας βρηκα! |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Μανώλη καλωσόρισες στην παρέα μας Στη φόρμα σου σε μορφή σχεδίασης στο πεδίο Σύνολο ->Προέλευση στοιχείου ελέγχου βάλε Ποσό ή όπως αλλιώς το ονομάζεις. Στο πεδίο Τιμή Αγαθού δεξί κλικ Ιδιότητες-> Συμβάν, αντέγραψε τον παρακάτω κώδικα. Αντικαθιστάς τις ονομασίες των πεδίων σύμφωνα με τα πεδία της δικιά σου φόρμας Κώδικας: Private Sub Τιμή_Αγαθού_AfterUpdate() Me.Ποσό = [Ποσότητα Παραγγελίας] * [Τιμή Αγαθού] End Sub Private Sub Τιμή_Αγαθού_Change() Me.Ποσό = [Ποσότητα Παραγγελίας] * [Τιμή Αγαθού] End Sub |
| |||
| |||
Καλησπερα, εκανα την αλλαγη στα πεδια καθως και στην προελευση του "Συνολο" αλλα και παλι δεν μου βγαζει τιποτα.. Μαλιστα το πεδιο "Συνολο" στη Προβολη Φορμας, δεν βγαζει καν αποτελεσμα οπως κανει το δικο σου αν βαλω τιμες.. μηπως παιζει να εχει κανενα bug η access μου; Y.Γ. Δεν μπορω να ανεβασω την access μου, διοτι οπως βρηκα κ εγω το φορουμ, μπορει να το βρει κ καποιος συμφοιτιτης μου και να στειλει την δικια μου ως δικια του εργασια.. και ο καθηγητης ειναι ολιγον τι περιεργος με αυτα κ θα κοπω.. |
| |||
| |||
1.Νομίζω ότι στην πρώτη εικόνα που έστειλες το όνομα του πεδίου "Σύνολο" ήταν Ποσό. Πρέπει και στον πίνακα προέλευσης να μετονομάσεις το Ποσό με το Σύνολο. Δηλ. τα πεδία του πίνακα και τα πεδία της φόρμας να έχουν την ίδια ονομασία. 2.Δώσε προσοχή στην ορθογραφία στον κώδικα (τους τόνους). |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποτέλεσμα αριθμητικής πράξης | pansyr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-08-15 17:49 |
Εισαγωγή σε Πίνακα από Πεδία κειμένου(φόρμα) | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-06-12 13:03 |
[ Φόρμες ] Εισαγωγή μόνο αριθμών σε πεδίο | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-02-11 09:58 |
[ Φόρμες ] Πεδίο απο άλλη φόρμα / πίνακα | crc | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-01-10 21:12 |
Εισαγωγή Τιμής απο Ένα πεδίο σε Άλλο | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-09 14:57 |
Η ώρα είναι 21:43.