Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Κατάλληλη έκδοση access για την ανάπτυξη λογισμικού

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 10-05-16, 08:52
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή Κατάλληλη έκδοση access για την ανάπτυξη λογισμικού

Καλημερίζω όλα τα μέλη του φόρουμ,

Έχω κάποιο προβληματισμό για τον οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να προβληματίζει αρκετούς φίλους του φόρουμ και γενικότερα τους χρήστες της access. Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με αρκετό κόπο και βοήθεια απο τους φίλους του φόρουμ (τους οποίους και ευχαριστώ) η οποία είναι σε access 2007 με ότι συνεπάγεται αυτο (κώδικας, φόρμες κλπ).

Τώρα έχουν προκύψει νέες ανάγκες και πρέπει ουσιαστικά να γραψω σχεδόν απο την αρχή το πρόγραμμα και προβληματίζομαι κατά πόσο να συνεχίσω σε access 2007 ή να πάω σε νεότερη έκδοση στην οποία έχω γνώση ότι εκτός ότι θα "παρατείνω" την ζωή σε ότι σχεδιάσω τουλάχιστον 5 χρόνια μπροστά εάν και εφόσον χρησιμοποιήσω νεότερη έκδοση, θα έχω και περεταίρω δυνατότητες εφόσον οι εκδόσεις 2013 ή ακόμη 2016 ενσωματώνουν νέα εργαλεία και δυνατότητες..

Θεώρησα σκόπιμο να αποταθώ εδώ στο φόρουμ μας και να ζητήσω την γνώμη των πιο έμπειρων μελών που είτε έχουν γνώση για τις νεότερες εκδόσεις της access 2013 ή 2016 είτε ακόμη μπορεί να είναι και οι ίδιοι χρήστες αυτών. Ο μεγάλος όμως προβληματισμός είναι ο κώδικας ( ο οποίος είναι πάνω απο 80MB σημειωτέο) εάν και κατά πόσο θα δουλεύει σε νεότερες εκδόσεις..(?)

Θα εκτιμήσω κάθε ιδέα, γνώμη, βοήθεια είτε μια απλή άποψη.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μαζική έκδοση αποδείξεων smasak Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 16-11-16 13:28
[Γενικά] Έκδοση υπηρεσιών με καταμέτρηση μοναδικών ονομάτων dratsaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 31-08-16 22:37
[ Εκθέσεις ] Ανάπτυξη στήλης xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 25-05-15 11:24
[Excel07] Ανάπτυξη ημερομηνιών Flashgordon61 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 16-10-10 18:19
[ Φόρμες ] Ανάπτυξη εικονιδίου ημερομηνίας Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 29-05-10 07:09

Η ώρα είναι 18:31.