Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Kωδικός σε USB
Καλημέρα σε όλους Εχω ένα USB και θέλω να βάλω κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση που το χάσω να μην εχουν πρόσβαση στα αρχεία μου.Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Γεια σας! Αλέξανδρε, η καλύτερη μέθοδος είναι... να μην το χάσεις! Κι αυτό γιατί αν κάποιος βάλει στον υπολογιστή του αυτό το USB, μπορεί με σχετικά εύκολες διαδικασίες (που δεν θα ήθελα να δημοσιεύσω) να παρακάμψει οποιαδήποτε προστασία και να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των αρχείων. Ακόμα κι αν κλειδώσεις τα αρχεία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαβαστούν τα δεδομένα τους. Κατά τη γνώμη μου, αν αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα σε υπολογιστή όπου οι εφαρμογές ή οι εντολές κάποιου κακόβουλου χρήστη ελέχγονται/περιορίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα μπορείς είτε χειροκίνητα είτε με τη βοήθεια κάποιας εφαρμογής να κλειδώσεις τον φάκελο που τα περιέχει. Επίσης σαν λύση βλέπω την αποθήκευση των αρχείων σε FTP (αν είναι πρακτικό για σένα). Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 16-02-10 στις 20:27. |
| |||
| |||
Απάντηση
Ευχαριστώ πολύ Τάσο για την απαντησή σου .
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 07:25.