Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
πως μπορώ να διαβάσω ένα πινάκα AntrOpen με Μsaccess
Γεια σε όλο το φόρουμ Έχω μια βάση στο AntrOpen Office πως μπορώ να διαβάσω ένα πινάκα AntrOpen με Μsaccess το αντίθετο γίνεται με σύνδεση msaccess |
| |||
| |||
AntrOpen Office ειναι OPEN OFFICE σε ANDROIT νομίζω πρέπει να κάνεις σύνδεση βάσης ODBC |
| |||
| |||
δεν γίνεται με ODBC
|
| |||
| |||
Γεια σας Κώστα λάθος για το προηγούμενο post επειδή στη σχολή άλλοι φοιτητές έχουν OPEN OFFICE και άλλοι ms office για να πάρουμε πινάκα από OPEN OFFICE με ms office κάνουμε 1/ Εξαγωγή δεδομένων από τη Base Αντιγράψτε ένα πίνακα από τη Base σε ένα καινούργιο πίνακα του Calc, και θα μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να εξάγετε τα δεδομένα σε ένα αρχείο οποιασδήποτε μορφής που υποστηρίζεται από το Calc. 1. Ανοίξτε το αρχείο βάσης δεδομένων που περιέχει το πίνακα βάσης δεδομένων για εξαγωγή. Κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακες για να προβάλετε τους πίνακες, ή κάντε κλικ στην επιλογή Ερωτήματα για να προβάλετε τα ερωτήματα. 2. Επιλέξτε Αρχείο - Δημιουργία - Υπολογιστικό φύλλο. 3. Στο παράθυρο του Base, κάντε δεξί κλικ στο όνομα του πίνακα για εξαγωγή. Επιλέξτε Αντιγραφή από το μενού περιεχομένου. 4. Κάντε κλικ στο κελί C1 στο νέο παράθυρο του Calc, και τότε επιλέξτε Επεξεργασία - Επικόλληση. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να εξάγετε τα δεδομένα σε πολλούς τύπους αρχείων [URL="https://help.libreoffice.org/Common/Importing_and_Exporting_Data_in_Base/el"l[/URL] Μετά αντιγραφή επικόλληση στο excel |
| |||
| |||
Ναι γίνεται μανούρα όμως ευχαριστώ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πώς μπορώ να έχω ένα Access .mdb on line; | manosstr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 11-06-13 10:41 |
[VBA] Login_SplashScreen σε excel πως μπορώ να το κάνω? | fotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-10 22:44 |
Η ώρα είναι 09:31.