Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πάνω δεν έχεις να χάσεις τίποτα Δίχως να θέλω να θίξω κανέναν αλλά δες και αυτό Φιλικά σε όλους Δημήτρης |
| |||
| |||
Καλησπέρα κι απο εμένα... Στην Access υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις κάτι... οπότε συννημμένα και αυτός που σου προτείνω... Χρησιμοποιείς έναν "ξεκάρφωτο" πίνακα για να θέσεις τα όρια των ημερομηνιών σου... όπως τα θέλεις εσύ... από έως ημερομηνίες !!! (οχι μήνες όχι ετη---Αυτά τα βάζει μόνο του :PPP ) Με το που θα καταχωρήσεις την εγγραφή, ενημερώνει σε μήνα και έτος βάση της ημερομηνίας που έδωσες. Τα υπόλοιπα αν τα σκαλίσεις λιγο είναι ξεκάθαρα... Καλή επιτυχία!!! |
| |||
| |||
Δημήτρη και Άγγελε ευχαριστώ πολύ, Αναλύω ήδη και την πρόταση του Τάσου αλλά και τις δικές σας. Είμαι σε καλό δρόμο. Όταν θα το κατανοήσω πλήρως το εγχείρημα θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι. Πάνος |
| |||
| |||
Παιδιά καλησπέρα, Τα κατάφερα. Ευχαριστώ πολύ. Πάνος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εντολής στην subform απο εντολή στην Main Form | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-11-16 21:53 |
Αναδυόμενο πλαίσιο μηνύματος μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-12-14 18:51 |
«..Ρολλάρισμα…!» έκθεσης | ΓιάννηςΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-01-14 22:42 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση με επικεφαλίδα | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-01-13 13:48 |
[ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-07-10 01:29 |
Η ώρα είναι 20:31.