Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κώδικα που δουλεύει κατα τη θέληση του
Καλησπέρα, Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι που με βασανίζει πολλές ώρες και δεν μπορώ να το βρω. Είναι κρίμα τέτοιες μέρες να σπάσω τον υπολογιστή μου γιατί έτσι όπως πάει εκεί θα καταλήξει. Έχω φτιάξει λοιπόν μια βάση με την οποία περνάω κάποια παραστατικά και πληρωμές. Η σχέση μεταξύ παραστατικών και πληρωμών είναι πολλά προς πολλά. Στη φόρα των πληρωμών έχω μια υποφόρμα με την οποία βλέπω τα παραστατικά που είναι απλήρωτα και τα συνδέω με την πληρωμή που καταχωρώ. Επειδή όμως μπορεί να μην πληρώσω όλο το ποσό ενός παραστατικού έχω βάλει δύο buttons στην υποφόρμα. Με το ένα συνδέω το παραστατικό μου με την πληρωμή και απλά προσθέτω τα ποσά εγώ. Αυτό δουλεύει πάντα και στηρίζεται στο παρακάτω κώδικα. CurrentDb.Execute ("INSERT INTO log_xrevseis_plhrvmes (XrevshID,PlhrvmhID,AjiaProFPA,AjiaFPA,AjiaMeFPA) VALUES (" & Me.IDXrevsh.Value & "," & Me.Parent.IDPlhrvmh.Value & ",0,0,0)") ενώ το άλλο κουμπί που μου περνάει ολόκληρα τα ποσά του παραστατικού άλλες φορές δουλεύει άλλες πάλι όχι. Τις φορές που δεν θέλει να δουλέψει μου πετάει το σφάλμα. Number of query values and destination fields are not the same. ενώ ο κώδικα που τρέχει είναι CurrentDb.Execute ("INSERT INTO log_xrevseis_plhrvmes (XrevshID,PlhrvmhID,AjiaProFPA,AjiaFPA,AjiaMeFPA) VALUES (" & Me.IDXrevsh.Value & "," & Me.Parent.IDPlhrvmh.Value & "," & Me.YpAjiaProFPA.Value & "," & NewAjiaFPA & "," & NewAjiaMeFPA & ")") Κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη και πολύτιμη. Σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν βγάζω άκρη. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! |
| |||
| |||
Βρήκα το πρόβλημα και φταίει οτι στις ρυθμίσεις μου χρησιμοποιεί το κόμμα για δεκαδικο. Το άλλαξα στις ρυθμίσεις και φαίνεται η τελεία ως δεκαδικό απλά το πρόβλημα μου είναι τώρα ότι παρότι στις ρυθμίσεις τις γλωσσας είναι τελεία το διαχωριστικό δεκαδικών και έτσι εμφανίζεται και στην access όταν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο η τελεία στο αριθμητικό πληκτρολόγιο εμφανίζει και πάλι το κόμμα. Τώρα κατάλαβα μάλιστα γιατί μου δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα και οφείλεται στο ότι σε κάποιο πεδίο μιας φόρμας χρησιμοποίησα το activatekeyboardlayout με τον κωδικό 1032 για να αλλάζει σε ελληνικά όποτε εισέρχομαι στο πεδίο. Απο τότε εμφάνισε αυτό με το κόμμα ως δεκαδικό στο αριθμητικό πληκτρολόγιο. Άρα αν υπάρχει λύση πάνω σε αυτό πολύ ευχαριστώς να την ακούσω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Ταξινόμηση κατά την δημιουργία | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-09-14 21:24 |
Πρόβλημα κατά τη μεταφορά βάσης | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-08-12 18:43 |
Συμπύκνωση βάσης κατά την μετατροπή της σε MDE | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 15:37 |
[VBA] Εμφάνιση σταθερού κειμένου κατά την εκτέλεση κώδικα | ΘΟΔΩΡΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-02-12 00:50 |
Πρόβλημα κατά την αποθήκευση. | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-09-11 22:59 |
Η ώρα είναι 08:40.