Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτύπωση έκθεσης
Γειά σας, Προσπαθώ να δημιουργήσω μια έκθεση η οποία επιβάλλεται να έχει ένα cover page και να ακολουθεί αυτούσια η έκθεση και φυσικά να έχει και ένα back cover page. Προσπάθησα να δημιουργήσω κάτι αλλά οι γνώσεις μου είναι ανεπαρκείς για κάτι τέτοιο.. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ή έστω να με καθοδηγήσει έτσι ώστε να φτάσω στο ζητούμενο? Ευχαριστώ εκ προτέρων Y.Γ: Επισυνάπτω ένα αρχείο Word έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε τί ακριβώς προσπαθώ να επιτύχω |
| |||
| |||
Καλημέρα Έχεις επιχειρήσει να "παίξεις" με την κεφαλίδα και το υποσέλιδο Έκθεσης; Νομίζω ότι, εάν βάλεις το front cover στην ενότητα "Κεφαλίδα Έκθεσης" και το back cover στην ενότητα "Υποσέλιδο Έκθεσης", θα πετύχεις αυτό που θες. |
| |||
| |||
Γειά σου Βάγγο και σε ευχαριστώ πολύ, Ναι έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα αλλά στην μορφή ακριβώς που θα ήθελα να εμφανίζονται τα δεδομένα (είναι έντυπο για στρατιωτική χρήση) δεν μπορεί να γίνει εφικτό φίλε μου. Ακριβώς για τον πιο πάνω λόγο πρέπει στην ουσία να έχει αυτούσιο ένα front cover (περίπου στην μορφή του αρχείου word που εδωσα ώς παραδειγμα), να ακολουθούν όσες σελίδες με πληροφορίες χρειάζονται (ανάλογα με τις καταχωρήσεις στην βάση που βγαίνει η έκθεση) και τέλος να συνοδεύεται και απο ένα back cover page με κάποια στοιχεία (επαναλαμβάνω - στρατιωτικού περιεχομένου) που πρέπει να αναγράφονται και πάλιν ανάλογα με τα δεδομένα της βάσης Θα εκτιμήσω την όποια βοήθεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-16 07:21 |
Εκτύπωση κεφαλίδας δευτερεύουσας έκθεσης | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-04-15 12:47 |
[ Εκθέσεις ] Μπέρδεμα με εκτύπωση έκθεσης | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-10-14 14:39 |
Πρόβλημα με την εκτύπωση δευτερεύουσας έκθεσης | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-01-13 13:55 |
[ Εκθέσεις ] Εκτυπωση εκθεσης σε dotmatrix | sw1jgw | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-10-10 00:47 |
Η ώρα είναι 08:16.