Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, πρώτη φορά συμμετέχω στο φόρουμ , δεν έχω ασχοληθεί με Υπολογιστές και είμαι άσχετος σε όλα τα θέματα … έχω ένα ερώτημα … ένας γνωστός .. .. μου έδωσε μια Βάση δεδομένων.. ένα αρχείο .mdb, … σε access 2003 … που έχει βάλει κωδικό προστασίας και δεν μπορώ να δω το περιεχόμενο της .. υπάρχει τρόπος να την ανοίξω ? Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο το ζήτημα είναι λίγο λεπτό..!! Φυσικά υπάρχει τρόπος, αλλά γιατί δεν ζητάς τον κωδικό απο τον γνωστό σου φίλε μου?? ![]() |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο ευχαριστώ για την.. .. απάντηση σου .. την ερώτηση αυτή την έκανα στον γνωστό μου … και η απάντηση που πήρα είναι …… «αν θες να την ανοίξεις βρες τον τρόπο μόνος σου» …. για το λόγο αυτό απευθύνθηκα στο φόρουμ Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλησπέρα,, Δές εδώ και λύνεις το πρόβλημα.. Access Password Recovery - Recover Access Password, Unlock MDB File |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο .. δοκίμασα … αλλά μου ζητά να αγοράσω το προϊόν .. .............. To see your password, you need to purchase this product. Click the "Buy Now" button above to see how to purchase. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] Κώδικας για Ξεκλείδωμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-10-12 21:59 |
[ Ασφάλεια] Ασφάλεια βάσης δεδομένων - Access 2000 | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-08-10 12:30 |
Ενημέρωση βάσης δεδομένων Access από αρχείο Word | ΛΟΥΚΑΣΤΡΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-10 20:14 |
Ξεκλείδωμα αρχειου mdb | manolis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-07-10 22:06 |
[Excel07] Ξεκλείδωμα προστατευμένων κελιών | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-12-09 10:47 |
Η ώρα είναι 06:05.