Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Χιαρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ, Υπάρχει τρόπος με την βοήθεια μιας εντολής vba να μπορεί να εμφανίζεται η υπολογιστική μηχανη των windows ? Θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια |
| |||
| |||
![]()
Υποθέτω εννοείς το κομπιουτεράκι σωστα; Μορείς να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω κώδικα Κώδικας: Call Shell("C:\WINDOWS\system32\calc.exe", 1) Κώδικας: Shell(pathName, windowsStyle) Υπ' όψιν ότι η παραπάνω γραμμή κώδικα δουλεύει για WIN_XP. Δε θυμάμαι σε πιο φάκελο βρίσκεται το κομπιουτεράκι σε άλλες εκδόσεις των Windows |
| |||
| |||
![]()
Βάγγο σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια. Μόνον που δεν δουλεύει σε Win10 που έχω και πρέπει να δώ τι θα κάνω Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και πάλιν |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο Καλησπέρα!!! Βάλε τον παρακάτω κώδικα σε κουμπί εντολής εγώ το ονόμασα Computeraki. Κώδικας: Private Sub Computeraki_Click() On Error GoTo Err_Computeraki_Click Dim stAppName As String stAppName = "C:\WINDOWS\system32\Calc.exe" Call Shell(stAppName, 1) Exit_Computeraki_Click: Exit Sub Err_Computeraki_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_Computeraki_Click End Sub |
| |||
| |||
![]()
Γειά σου Αλέξανδρε, Τζάμι η δουλειά..!! Δουλεύει μια χαρά φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
![]()
Νά σαι καλά φίλε μου.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΔ σε windows tablet | manto | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-10-16 18:36 |
Edit Windows Registry | editolis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-10 17:02 |
Edit Windows Registry. | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 22-02-10 10:33 |
Η ώρα είναι 05:42.