Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
αφαίρεση μπάρας
Γνωρίζει κανεις πως μπορώ να αφαιρέσω την μπάρα αυτή που έχω στη βάση μου? |
| |||
| |||
Αντώνη καλησπέρα!! Αν θυμάμε καλά στη 2003 στα Εργαλεία ->Προσαρμογή->Γραμμές εργαλείων και ξε τσεκάρεις την επιλογή Γραμμή μενού.Σε περίπτωση που δεν μπορείς να την ξε τσεκάρεις θα πας ιδιότητες και θα επιλέξεις στο σύνθετο πλαίσιο την επιλογή γραμμή μενού και θα επανέλθεις στο προηγούμενο και θα απο τσεκάρεις την γραμμή μενού. |
| |||
| |||
Αλεξ δεν βλέπω να γίνετε κάτι κακό κάνω η ίσως δεν μου το λες καλά. μου αφήνει πάλι την μπάρα με άλλο τρόπο. |
| |||
| |||
Άνέβασε μια βάση για να την κλειδώσουμε να δούμε θα εμφανίζεται;
|
| |||
| |||
αφαίρεση μπάρας
Εχεις δίκιο απόλυτο ανέβασα δες. Απλά αν το καταφέρεις πρέπει να μου το δείξεις βήμα βήμα αν θες να το προσπαθήσω και εγώ. Δεν ανεβαίνει το αρχείο οπότε επέλεξα dropbox https://www.dropbox.com/s/s1mm3vfa3mwwa60/bara.rar?dl=0 |
| |||
| |||
Αντώνη καλησπέρα !! Δοκίμασε αυτή τη βάση. |
| |||
| |||
Αντώνη, και σε MDE κλειδωμένη που σημαίνει ότι μεταφέρει τα πάντα ακόμη και τα reference.Κοίταξε πως ανοίγει.Βασικά να σε ρωτήσω γνωρίζεις πως σχηματίζουμε μενού σε έκδοση 2003;Αν ναι τότε δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.Αν και σου συνιστώ να αναβαθμίσεις την έκδοση και να μην ασχοληθείς άλλο με 2003. |
| |||
| |||
Φίλε Αντώνη!!!! Αν θέλετε να λαμβάνετε βοήθεια θα πρέπει να αναλαμβάνετε και της υποχρεώσεις σας και να απαντάτε στις βοήθειες που εξυπηρετήστε.Τουλάχιστον από μένα.Θέλω να γνωρίζω τουλάχιστον εάν εγώ πρόσφερα κάτι με το χρόνο που διέθεσα. |
| |||
| |||
Φόρμες αφαίρεση μπάρας
Καλε μου Alex νομίζω πως δεν απαντάω σε όλα και ευχαριστώ που διαθέτης χρόνο για εμενα,και γενικά οποιος και οποια το κάνει αυτό το εκτιμώ. Απλά κάνω 1000 πράγματα και επόμενο είναι να διαθέτω ελάχιστο χρόνο για το pc μου. Τώρα κοίτα τι γίνετε παρατηρώ το εξής.... Η πρώτη βάση ακόμα έχει μπάρα εγώ δεν βλέπω να αφαιρέθηκε κάτι. Σίγουρα δεν έχει τα γράμματα αλλα εγώ δεν θέλω να δείχνει καμια μπάρα. Σωστά? Η δεύτερη βάση δείχνει αυτό όπως στην φωτό!! βλέπω όμως πως δείχνει μπάρα ξανά. Τώρα όσο αναφορά την αναβάθμιση μου υπάρχει κάποιος λόγος και σίγουρα έχεις δίκιο,καλύτερα να μην απαντήσω. Το ζητούμενο μου είναι να δείχνει ένα τελάρο γύρο γύρο χωρίς τίποτα άλλο, και πως γίνετε και αν γίνετε. Μάλιστα κάπου μου έπεσε στα χερια μου μια βάση access που δεν εμφανίζεται το τελάρο μην γελάτε το λέω τελάρο δεν ξέρω να πω την ονομασία του και δείχνει δηλαδή μονο τις φόρμες. Αυτό σίγουρα θα ήτανε καλύτερα. Αφαιρώντας αυτές τις μπάρες με εξυπηρετεί έστω και έτσι. |
| |||
| |||
ΟΚ φίλε Αντώνη, αφού σε εξυπηρετεί έστω και έτσι όπως λες άστο έτσι.Όσο για το θέμα των απαντήσεων όλοι έχουμε από 2 και 3 δουλείες να κάνουμε.Αλλά όταν μπούμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε πρέπει και να απαντήσουμε.Διότι στο τέλος θα βαριέται το κάθε μέλος να βοηθήσει όταν δεν ανταποκρίνεται ο ενδιαφερόμενος. Νάσαι καλά καλό Πάσχα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αφαίρεση συνόλου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-12-15 13:31 |
[Γενικά] Αφαίρεση αριθμών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-13 11:37 |
[ Ερωτήματα ] Αφαίρεση Σαββατοκύριακα | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-12 18:35 |
[Γενικά] αφαίρεση κενών σειρών. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-06-10 09:32 |
[Συναρτήσεις] Αφαιρεση δεδομενων | Dimi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-01-10 12:17 |
Η ώρα είναι 09:32.