Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-04-16, 20:00
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Post Αναζητηση σε κορδελα

Θα ηθελα μια βοηθεια παλι για το ribbon.Στο παραδειγμα που στελνω θα ηθελα οπως γινετε το φιλτρο στην φορμα orders list να γινετε στην δικη μου frmΚΙΝΗΣΕΙΣ.Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Να ειστε καλα
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Ribbon DatePicker.zip (235,6 KB, 26 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-16, 09:22
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Μιχαλη
Μπορεις πολυ απλα να πας "ιδιωτητες" της φορμας στο tab "αλλα" και στην 4η γραμμη λεει "ονομα κορδελας" επιλεγεις "DatePicker".
Ελπιζω να καταλαβα το ζητουμενο σου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-16, 11:41
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή

Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου.Σου στελνω παλι το παραδειγμα μου που κατι εκανα.Θελω να εφαρμοσω το ιδιο φιλτρο που εφαρμοζετε στην φορμα Orders List στην δικη μου φορμα frmΚΙΝΗΣΕΙΣ.Στο πεδιο παραδειγμα ''ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ''.Μολις παω να εφαρμοσω το φιλτρο απο εκει που λεει στην κορδελα Select City.....φυσικα εγω θα του αλλαξω ονομα.....μου ζηταει...enter parameter value...ΕΠΩΝΥΜΙΑΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.Κα ου μεσα στο modRibbon υπαρχει το προβλημα.Ισως επειδη το συγκεκριμενο πεδιο ειναι combobox.Φυσικα και επειδη ειμαι ...τοσοοοοοοο αρχαριος.Αλλα με ενδιαφερει να μαθω και το παλευω.Αν εχεις χρονο κοιταξε το.Να εισαι καλα.ΚΑλημερα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 3ο (Ribbon Tutorial 3ο ) Rogerk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 19-11-14 14:08
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 2 (Ribbon Tutorial 2 ) Rogerk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-11-14 18:14
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 1ο (Ribbon Tutorial) Rogerk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 10-11-14 22:29
Επεξεργαστής για προσαρμοσμένη Κορδέλα Ribbon (Ribbon Office ToolBar Editor) Rogerk Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 31-10-14 19:53

Η ώρα είναι 09:25.