Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναζητηση σε κορδελα
Θα ηθελα μια βοηθεια παλι για το ribbon.Στο παραδειγμα που στελνω θα ηθελα οπως γινετε το φιλτρο στην φορμα orders list να γινετε στην δικη μου frmΚΙΝΗΣΕΙΣ.Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Να ειστε καλα
|
| |||
| |||
Μιχαλη Μπορεις πολυ απλα να πας "ιδιωτητες" της φορμας στο tab "αλλα" και στην 4η γραμμη λεει "ονομα κορδελας" επιλεγεις "DatePicker". Ελπιζω να καταλαβα το ζητουμενο σου |
| |||
| |||
Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου.Σου στελνω παλι το παραδειγμα μου που κατι εκανα.Θελω να εφαρμοσω το ιδιο φιλτρο που εφαρμοζετε στην φορμα Orders List στην δικη μου φορμα frmΚΙΝΗΣΕΙΣ.Στο πεδιο παραδειγμα ''ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ''.Μολις παω να εφαρμοσω το φιλτρο απο εκει που λεει στην κορδελα Select City.....φυσικα εγω θα του αλλαξω ονομα.....μου ζηταει...enter parameter value...ΕΠΩΝΥΜΙΑΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.Κα ου μεσα στο modRibbon υπαρχει το προβλημα.Ισως επειδη το συγκεκριμενο πεδιο ειναι combobox.Φυσικα και επειδη ειμαι ...τοσοοοοοοο αρχαριος.Αλλα με ενδιαφερει να μαθω και το παλευω.Αν εχεις χρονο κοιταξε το.Να εισαι καλα.ΚΑλημερα
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 3ο (Ribbon Tutorial 3ο ) | Rogerk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-11-14 14:08 |
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 2 (Ribbon Tutorial 2 ) | Rogerk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-11-14 18:14 |
Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 1ο (Ribbon Tutorial) | Rogerk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-11-14 22:29 |
Επεξεργαστής για προσαρμοσμένη Κορδέλα Ribbon (Ribbon Office ToolBar Editor) | Rogerk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-10-14 19:53 |
Η ώρα είναι 09:25.