Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα σε μικρότερο υπολογιστή
εχω μια βαση που δουλευει ανετα στον καλο υπολογιστη και οταν παω να τρεξω μια "βαρια" φορμα σε εναν πιο παλιο υπολογιστη κρασαρει η access .μεχρι στιγμης δεν μου ειχε ξανασυμβει.ειπα να την κανω MDE αλλα δεν την κανει.μου βγαζει οτι η access δεν ανταποκρυνεται |
| ||||
| ||||
Πιθανοτατα η βαση σου εχει παθει "corruption". Θα ακολουθησεις τις εξης οδηγιες: Α. Στον καλο υπολογιστη εκει που δουλευει σωστα η ΒΔ θα ανοιξεις μια φορμα ή μια λειτουργικη μοναδα σε σχεδιαση. Β. Θα κανεις μεταγλωτιση και αποθηκευση. Γ. Μετα θα κανεις συμπηκνωση της ΒΔ. Δ. Θα ανοιξεις την MS ACCESS απο την αρχη και θα δημιουργησεις μια νεα ΒΔ κενη. Χωρις κανενα αρχειο. Ε. Θα ενσωματωσεις ολα τα στοιχεια απο την παλια ΒΔ στην νεα. Θα κανεις εισαγωγη ολων των πινακων, ερωτηματων κλπ. Ετσι ολοκληρωνεις την διαδικασια. Μετα θα παρεις αυτη την ΒΔ και θα την αποθηκευσεις στο κομπιουτερ που λες οτι κολλαει. Εαν και παλι συνεχιζει να κολλαει τοτε υπαρχει καποιο αλλο αγνωστο προβλημα. |
| |||
| |||
στελνω την βαση.νομιζω οτι καποιους θα τους βοηθησει και καποιοι θα τραβανε τα μαλια τους με αυτα που εχω κανει.καντε οτι μπορειτε για να γινει πιο ελαφρια.οτι αλλαξετε γραψτε το για να μαθαινουμε. το κολυμα το κανει στην φορμα "ΠρομηθευτήςΠΡΟΦΙΛ".αν υπαρχει και καμια καλη ιδεα για την βαση δεκτη.οι πινακες που ειναι συνδεδεμενοι πρεπει να μεινουν ετσι γιατι παιρνουν απο την κεντρικη βαση. ευχαριστο ολους στο forum για την βοηθεια τους.καλη σαρακοστη.Σακης |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| ||||
| ||||
Σάκη καλησπέρα! Για να μπορέσει κάποιος να ελέγξει τη βάση σου θα πρέπει να ανεβάσεις και και το BackEnd, με μερικές παραδειγματικές εγγραφές. Φρόντισε επίσης να ενεργοποιήσεις το μενού περιήγησης και ότι άλλο έχεις απενεργοποιήσει για να μπορεί να το ανοίξει κάποιος με ευκολία. Εκτός αυτού χρήστες που δεν διαθέτουν υπολογιστή με ελληνική κωδικοσελίδα εγκατεστημένη, δεν θα μπορέσουν να τρέξουν οποιονδήποτε κώδικα και ενδεχομένως να σε βοηθήσουν. Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν σου δουλεύει στον αδύνατο υπολογιστή; Περιμένουμε νέα σου Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 15-02-10 στις 17:34. |
| |||
| |||
φιλε τασο ευχαριστο για την απαντηση σου. backend τι ενοεις? το μενου περιηγησης δεν το εχω κλειδωσει(τουλαχιστον απο οσο γνωριζω). στον κωδικα ειχα βαλει ενα παραδειγμα που ειχατε δωσει εδω για να βρισκει την συνδεδεμενη βασει οταν αλαζει το ονομα του δισκου πχ.D στον υπολογιστη του γραφειου και Ε στου σπιτιου. πες μου πιο αναλυτικα τι χρειαζεσαι? |
| |||
| |||
στον κωδικα ειχα βαλει ενα παραδειγμα που ειχατε δωσει εδω για να βρισκει την συνδεδεμενη βασει οταν αλαζει το ονομα του δισκου πχ.D στον υπολογιστη του γραφειου και Ε στου σπιτιου. Τασο ειναι δικο σου θεμα στα χρησιμα"Επανασύνδεση πινάκων FrontEnd BackEnd στην Access" |
| |||
| |||
ανεβασα και την αρχικη βαση μηπως βοηθησω για την ελληνικη κωδικοσελιδα δεν εχω ιδεα τι ενοεις. εχω την access 2003 σε ελληνικη εκδοση,γιατι τα αγγλικα μου ειναι περιορισμενα.πρεπει να βαλω αγγλικη εκδοση? αν ναι με βλεπω δυσκολα καλυτερα να αφησω την access ελληνικη παρα να μαθω εγω αγγλικα στα "γεραματα" |
| ||||
| ||||
Αγαπητέ Σάκη, Ο κώδικας είναι από μας, όμως δεν πρόκειται για τον κώδικα αλλά για τον πίνακα "Προμηθευτης" που έλειπε από το πρώτο συνημμένο σου (έλειπαν κι άλλοι 6 ακόμα). Τώρα με το δεύτερο συνημμένο που ανέβασες μετά από επιτυχή επανασύνδεση πινάκων (εδώ έπαιξε ο κώδικας), η φόρμα "ΠρομηθευτήςΠΡΟΦΙΛ", λειτούργησε απροβλημάτιστα! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το δεύτερο συνημμένο έλειπε από τον αδύναμο υπολογιστή κατά τις δοκιμές σου με αποτέλεσμα να κρασάρει την εφαρμογή. Κάτι άλλο... ο αδύναμος υπολογιστής, τι Office έχει και τι λειτουργικό; Ποια γλώσσες υποστηρίζουν; Δοκίμασε να συνδέσεις τους πίνακες των 2 αρχείων σου με τη μέθοδο (κώδικα) που ήδη έχεις εμπεδώσει. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 15-02-10 στις 20:30. |
| |||
| |||
και οι δυο βασεις δουλευουν απο τον ιδιο φαλελο που ειναι μεσα σε memory stick. και οι δυο υπολογιστες ειναι με Xp sp2 και office 2003 ελληνικο. το πρωτο συννημενο γιατι δεν το κανει MDE κανεις υπολογιστης? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Πρόβλημα τύπου με κώδικα σε άλλον υπολογιστή | Σωτήρης_74 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-01-16 16:28 |
Εύρεση ονόματος υπολογιστή | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-15 16:10 |
[Excel07] Όνομα Υπολογιστή κατά την αποθήκευση | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-11-15 09:27 |
Kώδικας για επανεκκίνηση υπολογιστή. | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-01-11 21:39 |
Η ώρα είναι 08:23.