Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πως μία έκθεση από την access μετατρέπεται σε excel
Φίλοι του Φόρουμ καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ μια έκθεση από την Access να την αποθηκεύσω και να την μετατρέψω σε Excel για να μπορώ να την επεξεργάζομαι. Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβατε. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
| |||
| |||
Καλημέρα Χρήστο. ΑΝ υποθέσουμε οτι λέγοντας έκθεση εννοείς εκτύπωση, όταν την "τρέξεις" και ολοκληρωθεί, εμφανίζει στην οθόνη σου την προεπισκόπησή της. Σε ACCESS 2007 στο ribbon υπάρχει κουμπάκι εξαγωγής σε excel. Η όλη διαδικασία είναι πολύ ξεκάθαρη και δεν νομίζω να σε δυσκολέψει, αν μάλιστα είναι κάτι που το χρειάζεσαι συχνά μπορείς να αποθηκεύσεις τα βήματα. Δυστυχώς η ACCESS δεν είναι και το καλύτερό μου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. |
| |||
| |||
Φίλοι του φόρουμ καλησπέρα Φίλε Μάκη σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Εγώ το έχω αποθηκεύσω σε Access 2003 λόγω παλαιότητας P/C στην δουλειά μου. Στο σπίτι το αποθήκευσα σε Access 2007 και μόλις κάνω προεπισκόποιση το Excel είναι ανενεργό και ενεργό είναι μόνο το Word. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτυπωση ή μη κεφαλίδων σελίδας στην Εκθεση Access | κκκ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-15 23:28 |
[ Εκθέσεις ] έκθεση access ανά ημέρα | stbalasis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-05-12 15:48 |
[ Εκθέσεις ] Σύνολα σε Έκθεση δεδομένων από Excel | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-02-12 22:48 |
Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 29-09-11 13:08 |
Έκθεση Access με κείμενο Word | kostaskalam | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 03-08-11 11:50 |
Η ώρα είναι 06:12.