Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με ερώτημα
Στο παραδειγμα μου θα ηθελα το αποτελεσμα που εμφανιζετε στο πεδιο Δ/Α ....π.χ.της 4/12016 να εμφανιζετε στο ιδιο πεδιο της προηγουμενης μερας...3/1/2016 "Ενδειξη αντλιας"+"Ημερησια καταναλωση"-"Ενδειξη αντλιας" της επομενης μερας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikekal1oo : 30-03-16 στις 10:26. |
| |||
| |||
Μιχάλη, δες, στη συνημμένη ΒΔ, το ερώτημα: QueryΔιαφοράΠ2
|
| |||
| |||
Καλημερα Γιωργο.Το προηγουμενο ερωτημα εσυ παλι μου το ειχες δωσε και τωρα μου εδωσες την λυση.Να εισαι παντα καλα.Καλη σου μερα παλι
|
| |||
| |||
Γιωργο σε ενοχλω και παλι.Με το που συμπληρωνω την φορμα μου η τιμη δεν μπαινει αυτοματα το πεδιο Δ/Α.Δεν ξερω γιατι.Αν μπορεις δες το λιγο
|
| |||
| |||
Γιωργο το τρεχει.Απλα μολις ξανανοιγω την φορμα γινετε ενημερωση.Μια χαρα ειναι
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Πρόβλημα σε ερώτημα με σχετιζόμενους πίνακες | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-05-14 13:33 |
Πρόβλημα σε ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 15:48 |
Πρόβλημα σε ερώτημα! | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-10-12 14:27 |
Προβλημα με ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-11 11:50 |
[ Ερωτήματα ] Πρόβλημα σε ερώτημα | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-05-11 21:03 |
Η ώρα είναι 07:13.