Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
αυτοματη συμπληρωση φορμας
καλησπερα σε μια φορμα που εχω φτιαξει θα ηθελα επιλεγοντας μια τιμη σε ενα combobox να ενημερωνονται τα υπολοιπα combobox π.χ με επιλογη αφμ να ερχονται ολα τα στοιχεια ενος πελατη για να αποθηκευονται σε αλλο πινακα
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Άγγελε, καλωσόρισες στην παρέα μας. Για να γίνει σαφές το ζητούμενο, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να ανεβάσεις ένα δείγμα της ΒΔ και να εξηγήσεις λεπτομερέστερα το ζητούμενο. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
γιωργο καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση στην φορμα apografiko θελω διαλεγοντας απο combobox το αφμ θελω να μου βγαζει στα υπολοιπα combobox τα στοιχεια ονομα , επωνυμο κ.λ.π
|
| |||
| |||
γιωργο δεν μπορω να στη στειλω αν εχεις καποιο mail μου λες δεν με αφηνει το forum να την ανεβασω
|
| |||
| |||
Άγγελε, δε χρειάζεται να ανεβάσεις ολόκληρη τη ΒΔ. Ανέβασε μόνο τη φόρμα και τους αναγκαίους πίνακες και τα ερωτήματα, που απαιτούνται για να λειτουργεί η φόρμα. Επίσης δε χρειάζονται όλα τα δεδομένα των πινάκων, μόνο λίγες εγγραφές αρκούν. Δημιούργησε μια νέα ΒΔ και κάνε εισαγωγή των αναγκαίων στοιχείων από την παλιά. Μπορείς επίσης να συμπιέσεις το αρχείο. |
| |||
| |||
ανεβασμα
οκ γιωργο την ανεβασα σε ευχαριστω για τον χρονο και μου λες αν γινεται αυτο που θελω ευχαριστω και παλι
|
| |||
| |||
Καλημέρα Άγγελε, η σχεδίαση της ΒΔ δεν είναι σωστή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, τα στοιχεία των ιδιοκτητών (πίνακας Idiokthtes) να αντιγράφονται και στον πίνακα Apografiko. Το μόνο που χρειάζεται να αντιγράφεται, στον πίνακα Apografiko, είναι το πρωτεύον κλειδί (πχ AFM) του πίνακα Idiokthtes. Με τη σχεδίαση αυτή, θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια σύνθετη φόρμα, όπου: 1) Η κύρια θα εμφανίζει τα στοιχεία του πίνακα Idiokthtes και 2) Η δευτερεύουσα τα στοιχεία του πίνακα Apografiko. Οι δύο φόρμες θα συνδέονται με το κοινό πεδίο (πχ AFM). Πριν συνεχίσεις θα σε συμβούλευα να μελετήσεις το παρακάτω άρθρο: https://support.office.com/el-gr/art...4-bd4f9c9ca1f5 Παρατήρηση Μια καλύτερη σχεδίαση θα πρέπει να λάβει υπόψη ότι κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να έχει πολλά οχήματα και κάθε όχημα πολλούς ιδιοκτήτες. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 23-03-16 στις 10:24. Αιτία: Προσθήκη παρατήρησης |
| |||
| |||
apografiko
ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ , ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-16 11:25 |
[ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-14 00:19 |
Αυτόματη Συμπλήρωση 2 πινάκων | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 31-01-14 19:08 |
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη συμπλήρωση εγγραφών | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-10-11 19:08 |
[Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 21:14 |
Η ώρα είναι 07:09.