Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
συγχώνευση αλληλογραφίας
Καλημέρα σε όλη την ομάδα Θέλω μια βοήθεια σχετικά με συγχώνευση αλληλογραφίας. Έχω μια βάση δεδομένων όπου έχω όλα τα στοιχεία ενός ας πούμε μέλους. Έχω και ένα αρχείο Word όπου μετά από συγχώνευση αλληλογραφίας έχω βάλει τα πεδία του πίνακα της βάσης εκεί ακριβός που θέλω . Το ερώτημα μου είναι πως γίνεται πατώντας ένα κουμπί στην βάση να εκτυπώνεται η σελίδα του word συμπληρωμένη με τα στοιχεία που μόλις καταχώρισα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, επειδή κάθε φορά θα εκτυπώνεις μία εγγραφή, είναι προτιμότερο να μη χρησιμοποιήσεις συγχώνευση αλληλογραφίας. Δες, ένα παράδειγμα στο συνημμένο αρχείο, το οποίο θα πρέπει να αποσυμπιεστεί στο φάκελο c:\ Στο έγγραφο Customer.doc και στη θέση που θέλουμε τα διάφορα στοιχεία του πελάτη, ορίστηκαν σελιδοδείκτες. Τα ονόματα των σελιδοδεικτών θα μπορούσαν να είναι οποιαδήποτε, αλλά μας βολεύει να είναι παρόμοια με τα ονόματα των αντίστοιχων πεδίων του πίνακα της ΒΔ. Ανοίγοντας τη φόρμα Customers της ΒΔ ExportData,αφού επιλέξουμε τον πελάτη που θέλουμε, πατούμε το κουμπί. Ο κώδικας που θα τρέξει, ανοίγει το έγγραφο Customer.doc και συμπληρώνει τα στοιχεία του πελάτη που επιλέχθηκε. Για να εκτυπώνεται αυτόματα το έγγραφο, θα πρέπει να αφαιρεθεί η απόστροφος, που υπάρχει μπροστά από τις σχετικές γραμμές κώδικα, για να καταστούν εκτελέσιμες. Πιστεύω να μπορέσεις να προσαρμόσεις το παράδειγμα, στην περίπτωσή σου. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 06-03-16 στις 10:19. Αιτία: Πατώντας-->Ανοίγοντας |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ θα κάνω δοκιμές και θα επανέλθω
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συγχώνευση αλληλογραφίας | vagzav | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-08-10 16:43 |
Η ώρα είναι 09:26.