Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
αναζήτηση κινηθεντων πελατών
Γεια σας. Εχω το παρακάτω πρόβλημα το οποίο με ταλαιπωρεί 2 βδομαδες και δεν μπορω να βγάλω άκρη. Ζητάω την βοήθεια σας μηπως και κάποιος εχει βρεθει σε παρόμοια αναζήτηση. Εχω εναν πινακα οπου εκει ειναι καταχωρημενοι πελάτες μιας εταιρειας. Καθε μέρα ορισμενοι απο τους πελάτες κάνουν μια κινηση οπου αυτη καταγράφεται σε εναν πίνακα με customer-id, kinisis-id, ημερομηνία, οδηγός, αρ.παραστατικου κλπ Ζηταω να βρω ποιοι απο τους πελατες δεν εχουν κινηθει μεσα σε συγκεκριμμενο διαστημα πχ Απο 1-1-2016 εως 1-3-2016 (εχω βάλει στο Date between[απο Ημερομηνια]and[Μέχρι] αλλα δεν δουλεύει ) Εγω προσωπικά εχω κολήσει και δεν μπορω να βρω τον τρόπο σκέψης του συγκεκριμμενου ερωτηματος. Μπορειτε να βοηθησετε ? Σας ευχαριστω |
| |||
| |||
Καλησπέρα Αθηνόδωρε, δοκίμασε τα εξής: 1) Δημιούργησε ένα ερώτημα πχ qryHLP το οποίο θα στηρίζεται στον πίνακα [ΚΙΝΗΣΕΙΣ] και βάλε στα κριτήρια του πεδίου [Ημερομηνία] την έκφραση Between [Από] And [Έως]. 2) Δημιούργησε ένα ερώτημα από τον πίνακα [ΠΕΛΑΤΕΣ] και το .βοηθητικό ερώτημα qryHLP Ο πίνακας και το ερώτημα θα συνδέονται με τα αντίστοιχα πεδία [CustomerID] και η ένωση θα είναι αριστερή (Left Join). Δηλαδή θα δείχνει όλες τις εγγραφές του πίνακα [ΠΕΛΑΤΕΣ] 3) Στα κριτήρια του πεδίου CustomerID του ερωτήματος βάλε: is Null Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 04-03-16 στις 18:01. Αιτία: Διόρθωση κειμένου |
| |||
| |||
Μια καλύτερη λύση είναι να δημιουργήσεις ένα ερώτημα, όπως το παρακάτω: Κώδικας: SELECT ΠΕΛΑΤΕΣ.CustomerID, ΠΕΛΑΤΕΣ.fMame FROM ΠΕΛΑΤΕΣ WHERE (((ΠΕΛΑΤΕΣ.CustomerID) Not In (Select Distinct CustomerID FROM [ΚΙΝΗΣΕΙΣ] Where Ημερομηνία Between [Απο] And [Εως]))); |
| |||
| |||
Δεν ξερω πως να σ ευχαριστησω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δουλεψε τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφάνιση πελατών με γεννέθλια | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 09-04-16 06:20 |
Δημιουργια φορμας πελατων. | shaft23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-15 20:46 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση Πωλητή και πελατών του. | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-04-13 09:55 |
[ Φόρμες ] Διασύνδεση πελατών | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-03-13 19:48 |
Κίνηση πελατών | nafnaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-06-12 22:07 |
Η ώρα είναι 08:42.