Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα έχω κάποιους ελέγχους πχ εάν το ποσό τιμολογίου ξεπεράνει την πιθανή δαπάνη για καποιους διαγωνισμούς που χρησιμοποιούμε στην υπηρεσία. Ο κώδικας δεν δουλεύει πάντα πχ οταν το ποσό της πιθανής δαπάνης είναι ίδιο με το τιμολογίου μου δείχνει το μύνημα λάθους. Στις περισσότερες εγγραφές δουλεύει κανονικά. Παράθεση:
Ευχαριστώ Θάνος |
| |||
| |||
![]()
Γεια σου Θάνο. Στην συνθήκη άλλαξε το > με >=. |
| |||
| |||
![]()
Οχι δεν περνάει... Εξάλου να μπορω να περνάω ποσό τιμολογίου ίσο με την πιθανή δαπάνη |
| |||
| |||
![]()
Τι λάθος βγάζει?
|
| |||
| |||
![]()
Το μήνυμα που εχω βάλει.. Τελικά το βρήκα μαλλον με τις ιδιότητες των πεδίων Παράθεση:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Καταχώρηση ποσού και ποσοστού σε ένα κελί | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 03-06-19 20:23 |
[VBA] Έλεγχος και συμπλήρωση Α.Φ.Μ. | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 19-09-16 13:33 |
Μετατροπή ποσού ολογραφώς | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-07-15 00:28 |
[ Φόρμες ] Υπολογισμός ποσού σε φόρμα και μεταφορά στον αντίστοιχο πίνακα | ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 25-12-14 19:40 |
Μετατροπή Ποσού σε Κείμενο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-02-12 22:07 |
Η ώρα είναι 00:26.