Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα θα χρειαζόμουν λίγο βοήθεια στο εξής , υπάρχει ένας πίνακας που καταχωρώ τις αιμοδοσίες ανά μοναδικό ΑΜ, θα χρειαζόμουν ένα ερώτημα όπου βάζοντας ημερομηνίες στην φόρμα από έως να μου εμφανίζονται μόνο οι ημερομηνίες των πεδίων ανά ΑΜ που ταιριάζουν στα κριτήρια της φόρμας HMERAAIM,HMERAEKTEL1 έως HMERAAIM 5 όπως θα δείτε τα πεδία HMERAAIM & HMERAEKTEL1 ανά ΑΜ πολλές φορές έχουν την ίδια ημερομηνία στην περίπτωση αυτή να μου εμφανίζει μόνο το ένα από τα δύο ώστε να μην υπάρχει διπλό καταμέτρηση στο τέλος .Ευχαριστώ πολύ!
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Βασίλη, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα το ζητούμενο. Δες τη συνημμένη ΒΔ. Αν στη φόρμα συμπληρώσουμε τις ημερομηνίες και πατήσουμε το κουμπί θα ανοίξει το ερώτημα Query1. Το ερώτημα θα εμφανίζει μόνο εκείνες τις γραμμές του πίνακα που οι ημερομηνίες στο πεδίο [HMERAAIM] είναι μεταξύ των ημερομηνιών της φόρμας και ταυτόχρονα οι ημερομηνίες στα άλλα πεδία ημερομηνίας ή βρίσκονται ανάμεσα στις ημερομηνίες της φόρμας ή είναι κενές. Στα ερωτήματα ένα πεδίο (στήλη) ή περιλαμβάνεται ή όχι. Δε γίνεται αυτό που λες, αν τα πεδία HMERAAIM & HMERAEKTEL1 έχουν ίδια τιμή, να εμφανίζεται μόνο ένα. Σκέψου ότι, αν δεν εμφανίζαμε το πεδίο HMERAEKTEL1, σε μία γραμμή με HMERAAIM = HMERAEKTEL1 δε θα είχαμε πρόβλημα, αλλά θα είχαμε σ’ όλες τις άλλες με HMERAAIM <> HMERAEKTEL1. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλησπέρα αυτό που χρειάζομαι είναι στο χρονικό διάστημα επιλογής της φόρμας για παράδειγμα από 1-11-2015 έως 30-11-2015 να μου εμφανίσει τα ΑΜ και μόνο τις ημερομηνίες που εμπεριέχονται στο εν λόγω διάστημα ΑΜ 12 από HMERAAIM έως HMERAEKTEL1 και ΑΜ 92 από HMERAAIM έως HMERAEKTEL3 θέλω δηλαδή σε μια έκθεση τελικά να φαίνονται μόνο τα ΑΜ και οι ημερομηνίες που εμπεριέχονται στο χρονικό διάστημα της φόρμας π.χ μήνας.
|
| |||
| |||
![]()
Βασίλη δες το συνημμένο. Το ερώτημα qryHLP είναι βοηθητικό. Συγκεντρώνει, σε δύο πεδία, όλα τα ΑΜ και τις ημερομηνίες που υπάρχουν στο βασικό πίνακα. Το ερώτημα qryReport, το οποίο στηρίζεται στο qryHLP, εμφανίζει τις ημερομηνίες, που βρίσκονται στο χρονικό διάστημα της φόρμας, καθώς και τα αντίστοιχα ΑΜ. Αφού συμπληρώσεις τα πεδία της φόρμας πάτησε το κουμπί για να δεις τα αποτελέσματα. |
| |||
| |||
![]()
Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι αυτό ακριβώς που ήθελα, να’σαι καλά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνίας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-09-16 20:55 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση Ημερομηνίας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 27-11-15 19:27 |
Ερώτημα για εύρεση ημερομηνίας και ημέρας γέννησης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-08-14 11:03 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση και διατύπωση ημέρας συγκεκριμμένης ημερομηνίας. | Fotis1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-12 01:47 |
[VBA] Εύρεση ημερομηνίας κατά το άνοιγμα | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-04-12 12:40 |
Η ώρα είναι 00:25.