Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
μερικα αθροισματα
Εχω μια βάση με 3600 εγγραφές εως τώρα,θέλω να δημιουργήσω αθροίσματα μέσα σε ένα εύρος χρονικό (από - εως) θελω να εμφανίζεται στην κατάσταση με τα μερικά αθροίσματα τα πεδία pelaths - hmeromhnia - arithmos autokinhtou - tpy - sinodeytiko -komistro Το αρχείο περιέχει λιγότερες εγγραφές |
| |||
| |||
Καλησπέρα Ανέστη, δεν είσαι αρκετά σαφής. Γράφεις «θέλω να δημιουργήσω αθροίσματα μέσα σε ένα εύρος χρονικό (από - εως)» Αυτό σημαίνει ότι οι εγγραφές που περιλαμβάνονται σ’ ένα χρονικό εύρος θα χωριστούν σε ομάδες και για κάθε ομάδα θα υπολογιστεί ένα άθροισμα. Δε μας λες όμως με ποια κριτήρια θα δημιουργηθούν οι ομάδες και τι θα αθροίζεται. Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις ένα παρόμοιο θέμα που θα σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημά σου. http://www.ms-office.gr/forum/access...i-erotima.html Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
διευκρίνηση
Καλησπέρα, Μέσα στο αρχείο υπάρχει μια βάση που έχει 600-650 εγγραφές είναι ένα κομμάτι από την κανονική βάση. Εγώ θέλω να δίνω ένα εύρος ημερομηνίας (από - έως) και αυτό να υπολογίζει μερικά αθροίσματα για κάθε διαφορετική εταιρεία που υπάρχει σαν εγγραφή μέσα σε αυτό το εύρος ημερομηνιών. Επίσης εκεί που θα υπάρχει το αποτέλεσμα από τα μερικά αθροίσματα θέλω να υπάρχουν και οι παρακάτω πληροφορίες της κάθε εγγραφής Πελάτης , ΤΠΥ, Αριθμός Αυτοκινήτου, τιμή, ποσότητα και κόμιστρο Ευχαριστώ Ανέστης |
| |||
| |||
Καλημέρα Ανέστη δες τη συνημμένη ΒΔ. Στη φόρμα Form1, αφού συμπληρώσουμε τις ημερομηνίες, πατούμε το κουμπί για να ανοίξει η έκθεση GroupReport. Η έκθεση, στηρίζεται στο ερώτημα qryReport, παρουσιάζει τα δεδομένα ομαδοποιημένα κατά πελάτη, όπως τα θέλεις. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου. Εχω το εξής πρόβλημα τώρα Θέλω να έχω ένα εύρος του πεδίου number (από έως) και να μου εμφανίζει σε μια σελίδα κα όχι για κάθε εταιρεία ξεχωριστή σελίδα το συνολικό άθροισμα από τα κόμιστρα που έχουν γίνει στην εταιρεία μέσα σε αυτό το έυρος. Επισυνάπτω παράδειγμα σε excel Ευχαριστώ Ανέστης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικά άθροισμα στον ίδιο πίνακα και ερωτημα | pansyr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 06-10-15 19:34 |
[Excel07] Πως μπορεί να αντιγραφούν μόνο τα μερικά αθροίσματα σε άλλο φύλλο | GEORGE1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-01-13 16:12 |
[Συναρτήσεις] Πρόσθεση παλιού υπολοίπου σε μερικά σύνολα. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-09-11 13:52 |
[Γενικά] Μερικά Αθροισματα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-11-10 16:12 |
Μερικά Tips και απο εμένα για σχετικά με λειτουργίες σε Access | Dangel82 | Access - Tips & Tricks | 1 | 03-05-10 12:48 |
Η ώρα είναι 15:40.