Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλε μου, μου φαίνεται απίθανο ένας Δήμος (πχ Λάρισα) να έχει μόνο ένα μετρητή ρεύματος. Για να καταλάβω, γράψε τα ονόματα κάποιων τόπων που χρησιμοποιείς. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Ενα πινακας με 2 στηλες. Πρωτη στηλη Αριθμους Παροχης, π.χ. τους "100" και "200". Διπλα απο καθε Αριθμο Παροχης, δευτερη στηλη Τοπους τους π.χ. "Αθηνα" & "Θεσσαλονικη". Θελω την πρωτη στηλη compo box, οποτε στη φορμα, μολις διαλεγω την τιμη "100", να μου βγαζει διπλα σε ενα πεδιο "Αθηνα" αυτοματα. Και το ιδιο και με την τιμη"200", οπου θα βγαζει "Θεσσαλονικη". Ποσο πιο απλα να το πω? |
| |||
| |||
![]()
Φίλε μου Ηλία, δες το συνημμένο.
|
| |||
| |||
![]() 'Ολε !!! Αυτό ηθελα! Αυτη την παλιο-συνθήκη! Ή μάλλον την παλιο-έκφραση. ![]() Merci :) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα με κριτήρια εγγραφές άλλου πίνακα | kasampas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-16 09:58 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα επιλογής από το οποίο αφαιρούνται τ' αποτελέσματα άλλου ερωτήματος | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-02-16 19:06 |
[ Πίνακες ] Τιμή Πεδίου ίση με πεδίο άλλου πίνακα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-01-13 11:41 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή Περιεχομένων ενός Πλαισίου Λίστας με Ομάδα Επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-11-11 15:38 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 10:36 |
Η ώρα είναι 15:48.