Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ
Καλημέρα σε όλους, στη φόρμα frmEispraxi έχω ένα σύνθετο πλαίσιο για αναζήτηση εγγραφών.Παίρνει εγγραφές από τον πίνακα tblEispraxi. Πως μπορώ να αναζητώ τις εγγραφές από ένα πελάτη χωρίς να μου εμφανίζει τους υπόλοιπους, στην ίδια φόρμα όμως; π.χ θέλω μόνο τις εγγραφές του pelatis1. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Σάκη επειδή δεν τα πάω καλά με τις μακροεντολές η πρότασή μου είναι η εξής: Στο αδέσμευτο πεδίο cbocustomers σε προβολή σχεδίασης σβήσε τη μακροεντολή και επίλεξε διαδικασία συμβάντος μετά την ενημέρωση. Γράψε τον παρακάτω κώδικα. Κώδικας: Private Sub cbocustomers_AfterUpdate() If IsNull(cbocustomers) Then Me.Filter = vbNullString Me.FilterOn = False Else Me.Filter = "[id] = " & Me.cbocustomers & " " Me.FilterOn = True End If Me.Requery End Sub Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 04-02-16 στις 08:45. |
| |||
| |||
Νάσο δουλεύει τέλεια.Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναζήτηση εγγραφών με το πάτημα του πληκτρολογίου | thanosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-01-16 09:39 |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών | zaxarias | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 17:51 |
[ Φόρμες ] Σύνθετη αναζήτηση εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-07-12 23:50 |
Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 23-03-12 13:38 |
Αναζήτηση εγγραφών | gregory | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-07-09 23:53 |
Η ώρα είναι 08:17.