Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Λάθος αποτέλεσμα
Καλησπέρα, Καλή χρονιά Χρόνια πολλά Εχω μια βάση όπου στην στρογγυλοποίηση το αποτέλεσμα είναι λάθος όχι πάντα μου τρώει μερικά λεπτά. Με αποτέλεσμα μετά όλα τα αθροίσματα να είναι λάθος . Μερικά από τα πεδία είναι long integer αλλα είναι decimal και άλλα είναι single Εχω χρησιμοποιήσει τις συναρτήσεις round , roundup , int , αλλα δεν βλέπω να διορθώνεται το πρόβλημα της στρογγυλοποίησης Όταν βάζω τα δεδομένα στο Excel μου τα υπολογίζει ακριβώς με την round. Εάν έχει να προτείνει κάτι κάποιος ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ανέστης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Ανέστη θα πρότεινα να ανεβάσεις ένα δείγμα της ΒΔ και να εξηγήσεις πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Τι κάνω λάθος | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 25-04-15 20:50 |
[ Εκθέσεις ] Λάθος στο άθροισμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-14 10:09 |
[ Φόρμες ] Λάθος πράξεις | kantidenos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-09-13 12:26 |
[ Ερωτήματα ] Λάθος σε Dcount με iif | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-06-13 16:36 |
Η ώρα είναι 21:16.