Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Msgbox
Χαιρετώ όλους τους φίλους στο φόρουμ, Έχω γράψει το πιο κάτω μήνυμα το οποίο εμφανίζεται σε κάποιο Event μιας φόρμας, και θέλω να έχει την φορμή Information Style. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ την λύση στην διαμορφωση του κωδικα έτσι ώστε εκτός απο το Yes/No να έχω και το information icon.. Θα εκτιμήσω αν κάποος φίλος θα μπορούσε να με βοηθήσει. Dim StrMsg As String StrMsg = "This is a welcome message place" StrMsg = StrMsg & vbCrLf & vbCrLf & "For more information regarding this......bla..bla.." MsgBox (StrMsg), vbYesNo, "Welcome Administrator" |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, με όνομα MsgBox έχουμε και διαδικασία και συνάρτηση: 1) Η διαδικασία απλά εμφανίζει ένα μήνυμα. Παράδειγμα: MsgBox StrMsg, vbYesNo+vbInformation, "Welcome Administrator" 2) Η συνάρτηση εμφανίζει ένα μήνυμα και επιπλέον επιστρέφει μία τιμή ανάλογα με το κουμπί που πατήσαμε για να κλείσουμε το μήνυμα. Παράδειγμα: IF MsgBox(StrMsg, vbYesNo+vbInformation, "Welcome Administrator")=vbYes Then Διάφορες εντολές End IF Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο και Καλή Χρονιά, Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την βοήθεια..! Πραγματικά όπως πάντα εύστοχος και καθόλα επιφορφωτικός. Νάσαι καλά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] msgBox Μήνυμα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-02-14 23:00 |
msgbox με 3 επιλογές | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-01-14 19:26 |
[VBA] MsgBox επαναλαμβάνεται | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-03-13 01:22 |
[ Φόρμες ] Συνάρτηση MsgBox | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-04-11 21:28 |
[VBA] MsgBox Unicode για Excel ?? | Galileo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-08-10 09:43 |
Η ώρα είναι 08:44.