Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαχωρισμός περιεχομένου (τχτ) πεδίου σε νέα πεδία
Καλησπέρα σε όλους, Σε βάση δεδομένων με πίνακα που περιέχει ονόματα και άλλα στοιχεία (όνομα πατρός) (όνομα μητρός) [περιέχει και έναν κωδικό που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο όνομα] δυστυχώς σε ένα πεδίο!!! Ο κωδικός περικλείεται πάντα μέσα [ ] μπορώ με ερώτημα ή άλλο τρόπο να τον μεταφέρω σε νέο πεδίο; χρειάζομαι μόνο τα περιεχόμενα που βρίσκονται ανάμεσα στις αγκύλες π.χ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΥ) (ΕΛΕΝΗΣ) [00010] εγώ χρειάζομαι μόνο το 00010 Επισυνάπτω μία βάση για να μπορέσουμε να το δουλέψουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Άγγελος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη qaggelos : 08-01-16 στις 22:55. Αιτία: Επισύναψη αρχείου |
| |||
| |||
Καλησπέρα Άγγελε, δες το ερώτημα Query1 |
| |||
| |||
Γιώργο, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η λύση που μου προτείνεις δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ!!! Αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο παραπάνω.. ώστε να πάρω και τα υπόλοιπα στοιχεία σε νέα πεδία, για μελλοντικές εφαρμογές... |
| |||
| |||
Καλησπέρα Άγγελε, στο ερώτημα του συνημμένου, πρόσθεσα ακόμα ένα πεδίο. Η λύση για τη διαίρεση ενός κειμένου σε τμήματα (πεδία) εξαρτάται από τη δομή του κειμένου και τα διαχωριστικά που χρησιμοποιούνται. Είναι δύσκολο να δοθεί μια γενική λύση. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο, πάλι σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω λύσει το πρόβλημα με την άντληση δεδομένων από τον συγκεκριμένο πίνακα. Με την λύση που μου είχες προτείνει.!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-12-14 18:51 |
Διαχωρισμός ενός πεδίου σε τρία μέρη | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-11-13 14:12 |
[ Πίνακες ] Διαχωρισμός πεδίου νομισματικής μονάδας ευρώ !!! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-13 23:41 |
Διαχωρισμός δεδομένων πεδίου | JohnD | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 08-09-10 15:43 |
[ Φόρμες ] Έλεγχος περιεχόμενου πεδίου | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-01-10 15:41 |
Η ώρα είναι 06:47.