Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ναι και εγώ το δοκίμασα σε κενή φόρμα και δουλεύει κανονικά Υπαρχή κάτι για το άνοιγμα και το κλείσιμο της συνδεδεμένης βάσης για το τέλος του κώδικα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 03-01-16 στις 12:53. |
| |||
| |||
Γιώργο, δοκίμασε τον κώδικα: Κώδικας: Dim db As DAO.Database, strFullNameDB As String 'εδώ ορίζεται το πλήρες όνομα της βάσης δεδομένων (για παράδειγμα) strFullNameDB = "c:\Anestaki\NameBasis.mdb" 'εδώ ανοίγει η βάση Set db = OpenDatabase(strFullNameDB) 'εδώ κλείνει η βάση db.Close |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο Το πρόβλημα μου είναι αυτό "c:\Anestaki\NameBasis.mdb" και μου είναι άγνωστο πως μπορώ να το εμφανίσω με κώδικα Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλη την βοήθεια Φιλικά Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αλλαγη ημερομηνία έπειτα απο αλλαγή | xaralampos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-16 22:45 |
Αλλαγή DefaultValue | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-02-16 01:07 |
[ Εκθέσεις ] Αλλαγή σελίδας | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-10-15 01:37 |
Αλλαγή ονομασίας ΤΧΤ | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-08-15 13:11 |
[Συναρτήσεις] Αλλαγή συνάρτησης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-05-15 21:56 |
Η ώρα είναι 09:33.