Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Export to Excel
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά Εύχομαι ολόψυχα Υγεία χαρά ευτυχία για όλα τα παιδιά του forum. Θα ήθελα να παρακαλέσω εάν είναι δυνατόν κάποιος να μου γράψει τον κώδικα Πώς κάνω έξοδο σε ένα φύλλο Excel μία – μία τις εγγραφές που έχω στο επισυναπτόμενο Αρχείο πατώντας το μποτών Export to Excel. Διαδρομή αρχείου C:\Lista. xlsx Ευχαριστώ.. |
| |||
| |||
Καλή Χρονιά σε όλους. Ρούλα στο συνημμένο το αρχείο excel σώζεται στο δίσκο C: φάκελοςFILOXENOYMENOI |
| |||
| |||
Νάσο καλή χρόνια και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου αν γινόταν ο επόμενος ασθενής όχι σε διαφορετικό φίλο αλλά στην επόμενη σειρά του ιδίου φύλου. Σευχαριστώ για τον χρόνο σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ρούλα : 01-01-16 στις 21:21. |
| |||
| |||
Ρούλα κάνε αντικατάσταση στο κουμπί Κώδικας: myExportFileName = "C:\FILOXENOYMENOI\" & "Ημερομηνία εκτύπωσης" & " " & Format(Now, "dd-mm-yyyy") & ".xls" |
| |||
| |||
Μάλλον σε μπέρδεψα Νάσο, πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
|
| |||
| |||
Καλή χρονιά Ρούλα, δες το συνημμένο. Στη ΒΔ έχω προσθέσει τον πίνακα tblExport. Το περιεχόμενο του πίνακα ανανεώνεται κάθε φορά, που πατούμε το κουμπί Export to Excel. Ο πίνακας περιέχει τα στοιχεία στη ζητούμενη μορφή και θα μπορούσε: 1) Να εξαχθεί σε αρχείο του Excel, από την κορδέλα ή με κώδικα όπως υπέδειξε ο Νάσος. 2) Ή να εισαχθεί από κάποιο βιβλίο του Excel. Πάντως τα δεδομένα, σ’ αυτή τη μορφή, θα μπορούσες να τα πάρεις και σε Report. |
| |||
| |||
Καλημέρα και χρόνια πολλά Γιώργο – Νάσο συγνώμη μάλον δεν το έδωσα εγώ να καταλάβετε καλά, δικό μου λάθος το ζητούμενο είναι. Έχω ένα excel βιβλίο στο C:\FILOXENOYMENOI\ με όνομα List_Patient. Από το Record 1 (α/α Ασθενή:) της βάσης πατώντας Export to Excel θέλω να καταχωρούνται τα προαναφερόμενα στοιχεία στο βιβλίο List_Patient και στην πρώτη σειρά του Sheet1. Για το Record 2 (α/α Ασθενή:) της βάσης πατώντας Export to Excel θέλω να καταχωρούνται τα προαναφερόμενα στοιχεία στο Ίδιο βιβλίο List_Patient και στην δεύτερη σειρά του Sheet1. Γιώργο χίλια συγνώμη που δεν διάβασα το Post αλλά ήμουν υπηρεσία Τώρα βγήκα. Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας Φιλικά Ρούλα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Export/Import Modules,Userforms | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-14 00:39 |
Export form results | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-05-10 19:13 |
[ Εκθέσεις ] H εικόνα δεν βγαίνει όταν κάνουμε export σε word 2003 | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-10 23:10 |
Η ώρα είναι 08:40.