Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Έλεγχος προσωπικών στοιχείων
Φίλοι μου γειά σας και εύχομαι σε όλους να έχουμε Καλή Πρωτοχρονιά και Καλό νεο Έτος. Προσπαθώ να δημιουργήσω μια υποδομή ελέγχου προσωπικών στοιχείων του χρήστη της βάσης που έφτιαξα με αρκετό κόπο, και συγκεκριμένα δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την στερεότυπη διαδικασία όπου υπάρχει στην βάση κάποιος πίνακας ο οποίος θα περιέχει "κρυμμένα" και κατά συνέπεια αποθηκευμένα σε αυτόν τα στοιχεία του χρήστη. Προσπαθώντας λοιπόν να βρώ άλλες λειτουργικές λύσεις στις οποίες αυτά τα στοιχεία θα είναι "ενσωματωμένα" στον κώδικα έτσι ώστε εφόσον μετατρέψω την βάση σε accdb να μην μπορεί κανείς να δεί κατά αρχήν τον κώδικα στις φόρμες, άρα τελικά και τα προσωπικά στοιχεία ασφαλείας του χρήστη. Θέλω λοιπόν, όπως θα δείτε και απο το επισυναπτόμενο παράδειγμα, να υπάρχει σε μια φόρμα το ID και το Password του πελάτη (Form1) και εφόσον ανοίξω μια δεύτερη φορμα (Form2) και γίνει εισαγωγή των στοιχειων αυτών στα ανάλογα πεδία, τότε να διεξάγεται έλεγχος εάν και εφόσον τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν αντιστοιχούν με αυτά της πρώτης φόρμας (Form1). Διευκρινίζω πως στο επισυναπτόμενο παράδειγμα, είναι μόνον το 20% της όλης σκέψης και διαδικασίας που έχω υπόψη να κάνω, για αυτό όπως θα δείτε δεν υπάρχουν τα προσωπικά στοιχεία ενσωματωμένα στον κώδικα όπως ανάφερα.! Απλά αντιμετωπίζω ένα σχετικά απλό θέμα σε ότι αφορά τον συσχετισμό μεταξύ των στοιχείων που εισάγωνται στις δύο φορμες. Κάθε άποψη - συμβουλή καλοδεχούμενη και φυσικά θα εκτιμήσω εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ότι αφορά το σχετικό πρόβλημα στο παράδειγμα που ανεβάζω. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ |
| |||
| |||
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά 2016. Θα εκτιμούσα εάν κάποιος φίλος θα μπορούσε να βοηθήσει με το πιο πάνω πρόβλημα που αντιμετωπίζω καθώς πραγματικά έχω κολλήσει στο συγκεκριμένο σημείο της όλης διαδικασίας και δεν μπορώ να συνεχίσω. Ευχαριστώ εκ προτέρων και θα εκτιμούσα καθε προσπάθεια, εισήγηση για επίλυση του προβλήματος. |
| |||
| |||
Γεια σου φιλέ Γιώργο και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε εσένα και όλο των κόσμο. Δες το συνημμένο και πιστεύω να είναι το ζητούμενο που θέλεις. Και πάλι χρόνια πολλά. |
| |||
| |||
Καλησπέρα φίλε Γιώργο και σου εύχομαι πάντα υγεία και επιτυχίες για το 2016! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, πραγματικά με έχεις βγάλει απο ένα δύσκολο για μένα πρόβλημα άν και απλό...από ότι βλέπεις οι γνώσεις μου σε vba είναι απλά υποτυπώδη. Βασικά απο ότι είδα το πρόβλημα στον κώδικα που έγραψα ήταν η παράλειψη μου για το .Value... Σε ευχαριστώ και πάλι και Χρόνια Πολλά φίλε μου. Για οτιδηποτε θα επανέλθω. Νάσαι καλά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Ομαδική εισαγωγή στοιχείων | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-07-16 00:20 |
[Μορφοποίηση] Ξεχωρισμός εννωμένων στοιχείων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-07-15 19:30 |
[VBA] Άντληση στοιχείων | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-08-13 19:28 |
[Μορφοποίηση] Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων πάνω σε τελείες | g2087 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-12-12 22:25 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη εμφάνιση στοιχείων | triton21 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-03-11 14:14 |
Η ώρα είναι 08:34.