Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Προσθήκη ήχου σε αρχείο Access
Kαλημέρα σε όλους Μια βοήθεια . Στην εφαρμογή που έχω ανεβάσει θέλω να βάλω ήχους με το mouse up σε κάθε εικονίδιο.Δηλαδή: όταν ακουμπαω το εικονίδιο με το ποντίκι να κάνει ενα βραχύ ήχο.Εχω κάποιους ήχους σε ένα φάκελο.Βέβαια προσπάθησα γνωρίζοντας απο την vb6 τον κώδικα αλλά δεν τα κατάφερα.Μήπως γνωρίζει κάποιος; Κώδικας vb6 : Private Sub Command1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) PlaySound App.Path & "\3.wav" 'FormAitisieis-egrafa.Show End Sub Aφαίρεσα 2 φακέλους για να ανεβει πιο γρήγορα η βάση Ευχαριστώ Αλεχ Δεν μπόρεσα να φορτ'ωσω την επισύναψη προηγουμένως αλλά ούτε και τώρα.Δεν ξερω γιατί πιστεύεω να εχετε καταλάβει τι θέλω να κάνω. Συγνώμη Αλεχ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nisgia : 13-02-10 στις 02:47. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Αλέξανδρε. Ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο σου; Δεν μπορείς να επισυνάψεις το αρχείο ή δεν μπορείς να εμπεδώσεις αρχεία ήχου στο αρχείο σου; Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Απάντηση
Καλησπέρα Τάσο 1.Δεν μπόρεσα να ανεβάσω την βάση .Μόνο ενα ΜΒ μπορώ να ανεβάσω; 2.Θέλω να βάλω ήχο όταν ακουμπά το ποντίκι επάνω σε ενα κουμπί εντολής. Αλεξανδρος |
| |||
| |||
Η βάση
Τασο Ανέβασα την βάση.Θέλω οταν αφήνω το ποντίκι η όταν περνάει απο πάνω απο ενα κουμπί εντολής να κάνει τον ανάλογο ήχο που εχω αποθηκεύσει. Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Αλέξανδρε, άλλαξα τον τίτλο του Θέματος που ξεκίνησες για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το βρουν ευκολότερα είτε μέσα από την αναζήτηση του φόρουμ, είτε από την Google. Τη βάση σου δεν μπόρεσα να την τρέξω από τον υπολογιστή μου (δεν είναι ρυθμισμένος για ελληνικά) κι έτσι εφτιαξα ένα παράδειγμα που περιέχει το ζητούμενο σου (βλ. συνημμένο)
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 10-02-10 στις 18:51. |
| |||
| |||
Απάντηση
Καλησπέρα Τάσο Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.Σε ευχαριστώ μεγάλε Τασο με την εμπειρία σου . Νασαι καλά καλό βράδυ. Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 11:15 |
Μετατροπή αρχείο access σε mde. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-09-13 11:28 |
[Συναρτήσεις] Προσθήκη συναρτήσεων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-07-12 13:08 |
Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 29-09-11 13:08 |
Ενημέρωση βάσης δεδομένων Access από αρχείο Word | ΛΟΥΚΑΣΤΡΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-10 20:14 |
Η ώρα είναι 06:14.