Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επαναφορά ιδιοτήτων Access
Καλημέρα σε όλους Για κάποιο λόγο (δεν θυμάμαι ποτέ και γιατί ) έχω κλείσει όλες τις ιδιότητες και έχω μόνο την επιλογή Έξοδος από την Access υπαρχή τρόπος επαναφοράς . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 19-12-15 στις 15:20. |
| |||
| |||
Καλησπέρα και πάλι Δηλαδή καμία ελπίδα για επαναφορά των επιλογών της Access ……………………………..!! |
| |||
| |||
Καλημέρα, άνοιξε τις "Επιλογές της Access" και, στην "Προσαρμογή κορδέλας" μπορείς να προσθέσεις ό,τι θέλεις. Φιλικά, Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Γιώργο δυστυχώς έχω απενεργοποίηση όλες της επιλογές της Access και μόνο με F11 βλέπω τα στοιχεία της βάσεις δεδομένων. Ευχάριστω πάντως για το ενδιαφέρων σου Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] επαναφορά αρίθμησης | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-07-15 17:22 |
[Συναρτήσεις] Επαναφορά κοινών εγγραφών από 2 στήλες | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-01-14 10:37 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη επαναφορά !!! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 18:57 |
Αντιγραφή Ιδιοτήτων Φόρμας | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-11-12 16:33 |
Η ώρα είναι 07:31.