Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Admin Login Form
Καλησπέρα στο φορουμ. Σε μια εφαρμογή που έχω φτίαξει μεταφύ άλλων έχω κάνει και μια φόρμα μέσω της οποίας συνδέονται ο διαχειρηστής της εφαρμογής προκείμένου να κάνει τις επιπλέον λειτπυργίες από έναν απλό χρήστη. Το πρόβλήμα είναι ότι κατά το login ο κώδικάς μου ελέγχει μόνο το username. Προσπάθησα με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω σε επίπεδο κώδικα να ελέγχει και το password αλλά δεν τα μπόρεσα. Κατέβασα και τα παραδείγματα του forum αλλά το επίπεδό μου σε κώδικα δεν είναι τόσο υψηλό και δεν κατάφερα κάτι. Αυτό που θέλω να γίνεται είναι να ελέγχεται και το username και το password ταυτόχρονα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δημήτρη Στην γραμμή Κώδικας: ElseIf IsNull(txt.Password) Or Me.txtPassword = "" Then Κώδικας: ElseIf IsNull(Me.txtPassword) Or Me.txtPassword = "" Then |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ο παρών κώδικας ελέγχει μόνο αν το username είναι admin, χωρίς να ελέγχει αν το password. Δηλαδή αν πατήσεις στη φόρμα το 11111(που είναι ο admin) χωρίς να βάλεις password συνδέεται κανονικα. Αυτό θέλω να διορθώσω. Προσπάθησα με αυτό: If DLookup("[UserSecurity]", "tblUser", "[UserID] = " & Forms!AdminLoginForm!UserName) = 1 _ & " AND "[UserID] = " & Forms!AdminLoginForm!Password & "'") Then αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστω. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δημήτρη Δες το συνημμένο ίσως σε βοηθήσει |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα ...μια μικρή βοήθεια και από μένα Με εκτίμηση/Νίκος |
| |||
| |||
Γιώργο και Νίκο σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, η οποία για ακόμα μια φορά ήταν πολύτιμη. Γίωργο μου έδωσες αυτό που ακριβώς ήθελα. Παιδεύτηκα λίγο, γιατί όπως είπα οι γνώσεις μου σε κώδικά είναι ελάχιστες, αλλά με πολλά πειράματα λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαρίστω και πάλι παιδια!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
login users σε νεα βαση δεσομενων | sfedona85 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-05-18 00:09 |
[ Φόρμες ] Login σε φορμα | konskeme | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-13 22:22 |
[ Ασφάλεια] Κωδικοί σε φόρμα Login | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-02-12 09:48 |
Φόρμα Login στην Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 20:39 |
Aπενεργοποίηση μενού πριν το Login | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-11 08:53 |
Η ώρα είναι 08:49.