Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-12-15, 14:02
Όνομα: Βασίλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Νάσο σε ευχαριστώ θα κάνω δοκιμές το απόγευμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-15, 10:42

Προεπιλογή

Νάσο Καλημέρα

Σε ευχαριστώ για τις προσπάθειές σου. Θα ασχοληθώ μετά τις γιορτές αν μπορείς και αν έχεις χρόνο θα ήθελα να δούμε την πρώτη βάση που έστειλες (test1), για ποιο λόγο στέλνει κενά pdf ενώ τα δημιουργεί και τα αποθηκεύει σωστά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-15, 10:43

Προεπιλογή

Χρόνια Πολλά Καλή χρονιά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-15, 11:29
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016

Προεπιλογή

Νά 'σαι καλά Βασίλη.
Η δεύτερη βάση δουλεύει;
Όσο για την test1 πιθανόν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Gmail, ακόμη και
η επιλογή γραμματοσειράς της έκθεσης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-01-16, 23:03

Προεπιλογή

Καλησπέρα - χρόνια πολλά και καλή χρονιά
Νάσο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Το τμήμα με την αποστολή του pdf με email δουλεύει πολύ καλά τουλάχιστον η μεμονωμένη αποστολή Αυτή με τα ομαδικά email δεν κατάφερα ακόμα να το κάνω να δουλέψει παρόλο που αντέγραψα και το module1 που μου έστειλες.
Στην φωτογραφία φαίνεται αυτό που έχω φτιάξει Το πρόβλημα που παρουσιάζεται τώρα έχει ως εξής : Αυτό που προσπαθώ τώρα να κάνω είναι να οπτικοποιήσω τους κατοίκους που έχουν email (δεν έχουν όλοι) έτσι ώστε να γνωρίζω ποιο κουμπί να πατήσω για την αποστολή του email.
Μία λύση που σκέφτηκα αλλά δεν βρήκα τρόπο να την εφαρμόσω είναι το κουμπί του email να εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση που ο κάτοικος έχει email και στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει email σε κάποιους τότε το κουμπί να μην είναι ορατό ή ενεργό

Ένα δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στην εκτύπωση Όταν αλλάζει σελίδα στην συγκεντρωτική κατάσταση δαπανών εξαιτίας πολλών διαμερισμάτων (εάν οι κάτοικοι είναι περισσότερα από 25) τότε ξεκινάει η εκτύπωση της 2ης σελίδας από την αρχή της, ενώ εγώ θα ήθελα η εκτύπωση να αφήνει ένα κενό 10 περίπου γραμμών και αυτό μόνο όταν οι εγγραφές είναι περισσότερες από 25
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-16, 01:56
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016

Προεπιλογή

Παράθεση:
Μία λύση που σκέφτηκα αλλά δεν βρήκα τρόπο να την εφαρμόσω είναι
το κουμπί του email να εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση που ο κάτοικος έχει email
και στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει email σε κάποιους τότε το κουμπί να
μην είναι ορατό ή ενεργό
Βασίλη μια βολική λύση είναι να αντικαταστήσεις το κουμπί του mail μαι ένα αδέσμευτο πεδίο κειμένου(μπορείς να το κάνεις να φαίνεται και σαν κουμπί).
• Χρωμάτισέ το με χρώμα της αρεσκείας σου,
• αντέγραψε όλο τον κώδικα του κουμπιού στο αδέσμευτο πεδίο με το κλικ [Διαδικασία συμβάντος].
• Σε προβολή σχεδίασης της φόρμας εστιάζοντας στο πεδίο επιλέγουμε απ την κορδέλα την διαδικασία "Υπο όρους"
• επιλέγουμε η έκφραση είναι [το πεδίο mail]=" "
• επιλέγουμε το χρώμα γεμίσματος λευκό και πατάμε το τελευταίο "βυθισμένο" κουμπί δεξιά "ενεργοποίηση".
• Έτσι όποιος ένοικος δεν έχει μεηλ το "κουμπί"θα αλλάζει χρώμα και θα μπλοκάρει τη λειτουργία του.

Σημ.Στη φόρμα πρέπει να προσθέσεις και το πεδίο mail (κάν' το κρυφό)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 09-01-16 στις 06:18.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-01-16, 12:54

Προεπιλογή

Νάσο σε ευχαριστώ για την λύση που μου έδωσες με καλύπτει πλήρως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-16, 09:38

Προεπιλογή

Με την βοήθεια του forum (Νάσος) έχω φτιάξει δημιουργία pdf από έκθεση και αυτόματη αποστολή με Gmail. Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες για ομαδική δημιουργία pdf και αποστολή ομαδικού Gmail αλλά δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει
Έχω τους πίνακες του παραδείγματος και ένα ερώτημα που συλλέγω τα δεδομένα που θέλω. Αυτό που προσπαθώ να φτιάξω είναι μία ξεχωριστή φόρμα με ένα κουμπί που όταν θα πατηθεί θα στέλνει ομαδικά μία έκθεση (Eidopoihtiria email) στον κάθε έναν που διαθέτει email (την έκθεση που αντιστοιχεί μόνο στον ίδιο).
http://achaiki.eu/uploads/koinochrista.zip
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Αποστολή Email mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 30-03-16 19:33
[VBA] προγραμματισμένη αποστολή email makoulis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 04-03-16 16:38
[Excel07] Αποστολη email με pdf sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 11-10-14 20:13
Αποστολή email από την Access mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 13-08-12 23:25
[VBA] Αποστολή Email από Excel Exceler Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 18-05-12 17:10

Η ώρα είναι 09:33.