Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία φόρμας αναζήτησης
Καλησπέρα! θα ήθελα την βοήθειά σας σε μια ΒΔ που επιχειρώ να στήσω στη δουλεία μου. Έχω δημιουργήσει μια φόρμα την οποία τη χρησιμοποιώ για την εκτέλεση ενός πολλαπλού ερωτήματος. Αυτό που θέλω να κάνω είναι προσθέσω ένα ακόμα επιπλέον πεδίο στην φόρμα αναζήτησης, έτσι ώστε να μπορώ στο ερώτημα να κάνω χρήση του between ώστε να παρέχεται ταυτόχρονα η δυνατότητα αναζήτησης σε μια χρονική περίοδο που θα πληκτρολογεί ο χρήστης και όχι σε μια ημερομηνία. Έχω φτιάξει ένα demo της ΒΔ για τις ανάγκες του ερωτήματος αυτού,αλλά βλέπω πως δεν δουλεύει το ερώτημα που δημιούργησα και δεν μπορώ να βρω το λόγο. Θα ήθελα την βοήθεία σας στα δυο αυτά προβλήματα που αντιμετωπίζω. Ευχαριστώ! |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δημήτρη, δες το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Τέλειο!!!!
|
| |||
| |||
Σε μια φορμα που εχει επιλογη (συνεχείς φόρμες) ,και πατωντας το κουμπι "Search" πως γίνετε ?
|
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Αντώνη δες το συνημμένο ίσως είναι μια λύση (σε έμενα δουλεύει κανονικά) |
| |||
| |||
Καλημέρα και πάλι στα μέλη forum, που κάνουν μια τόσο σπουδαία δουλεία. αξίζουν πολλά συγχωρητήρια σε όλους. θα ήθελα να κάνω μια ακόμα ερώτηση. Προχωρώντας τη βάση που θέλω να κάνω για τη δουλεία μου, ενσωμάτωσα τη φόρμα αναζήτησης σε μια καρτέλα(ο λόγος; Είχω 4 συνολικα τέτοιες φόρμες αναζήτησης), όμως δεν εκτελέιται σωστά το ερώτημα της ενσωματωμένης φόρμας αναζήτησης. Προσπάθησα να τροποποιήσω το ερώτημα(SearchQ) που εκτελείται στη φόρμα αναζήτησης έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά στην κάρτέλα που το ενσωμάτωσα. Το νεο ερώτημα το ονομασα SearchQNew, χωρίς ωστόσο να καταφέρω να λειτουργήσει. Κάτι δεν βάζω σωστά στα κριτήρια του ερωτήματος και δεν δουλεύει. Προφανώς δεν καλώ σωστά την ενσωματωμένη φόρμα στην καρτέλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Δημήτρη αφαίρεσε την λέξη: Page από [FORMS]![TabForm]![Page]![SaerchForm]![Product] και όπου υπάρχει στα ερωτήματα. |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Αντώνη
|
| |||
| |||
Θα ήθελα ειλικρινά να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που δώσατε για φτιαξω αυτό που ήθελα. Χίλια Ευχαριστώ!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Δημιουργία φόρμας | alterna | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 11-06-15 00:03 |
Δημιουργια φορμας πελατων. | shaft23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-15 20:46 |
Δημιουργία φόρμας - πίνακα | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-10-14 14:51 |
[VBA] ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΜΑΣ | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-08-12 15:22 |
Δημιουργία απλής φόρμας παραγγελίας | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-12 15:28 |
Η ώρα είναι 08:50.