Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αποθήκευση Εγγραφής από Ερώτημα
Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω μια Βάση Δεδομένων στην οποία στην αρχή θα επιλέγει ο χρήστης από μια φόρμα ποιες τιμές θέλει να δει ή να εισάγει. Μέχρι το σημείο να δω τις εγγραφές που έχουν τις συγκεκριμένες παραμέτρους έχω φτάσει αλλά έχω κολλήσει στο σημείο εισαγωγής της εγγραφής. Η ιδιαιτερότητα έγκειται στο ότι(και γι αυτό και η αρχική φόρμα εισαγωγής παραμέτρων) θέλω να γίνεται έλεγχος διπλότυπων εγγραφών με βάση το τιμολόγιο(το οποίο μπορεί να είναι ίδιο και σε άλλο έτος ). Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Καθοδηγήστε με να βρώ την λύση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα, ο απλούστερος και ασφαλέστερος τρόπος αποτροπής των διπλοεγγραφών, είναι η δημιουργία κατάλληλου ευρετηρίου, με βάση τα πεδία ETOS και TIMOLOGIO. Δες το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] αποθήκευση ως pdf | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 22-12-20 20:06 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση με αποθήκευση? | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 08-10-15 16:20 |
[VBA] Αποθήκευση με ημερομηνία | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-10-13 08:24 |
Υπολογισμός και αποθήκευση ΦΠΑ | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-01-12 12:16 |
Αποθήκευση εγγραφής - μεταβολών φόρμας | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-03-09 00:00 |
Η ώρα είναι 06:10.