Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Τιμή πεδίου απο πίνακα
Καλησπέρα. Σπάω το κεφάλι μου και προσπαθώ να βρω λύση σε ένα πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να περιγράψω το πρόβλημα μου. Φτιάχνω μία βάση η οποία αποτελείται απο 2 πίνακες και 1 φόρμα Στον πίνακα με όνομα code έχω κωδικούς και δίπλα απο κάθε κωδικό μία τιμή Στον πίνακα με όνομα, πίνακας1, έχω τα εξής πεδία,code, timh, mikos, platos, cost Το πεδίο code παίρνει τιμές απο τον πίνακα code Το ζητούμενο μου είναι. Στην φόρμα με όνομα, Πίνακας1, να επιλέγω κωδικό και το πεδίο τιμή να ενημερώνεται αυτόματα με βάση των κωδικό που έδωσα. Επισυνάπτω και το αρχείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Καλημέρα Μάνο, δες το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις με ποιο τρόπο μπορώ το πεδίο cost να παίρνει τιμή απο αριθμητική πράξη με τελεστέους δυο άλλα πεδία; |
| |||
| |||
Μάνο, θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.
|
| |||
| |||
Οκ θα δώσω ένα παράδειγμα. Έχω ένα πεδίο μήκος ένα πεδίο πλάτος και ένα πεδίο cost. Θέλω το πεδίο cost=μήκος *πλάτος |
| |||
| |||
Μάνο, δες το συνημμένο. Θα μπορούσες, αντί να έχεις το πεδίο Cost στον πίνακα «Πίνακα1», να το προσθέσεις, ως υπολογιζόμενο, σε ερώτημα. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Είναι όπως το θέλω Να είσαι καλά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση φόρμας με νέα τιμή Πίνακα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-03-15 17:21 |
[ Ερωτήματα ] Προεπιλεγμένη τιμή σε πίνακα | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-15 12:20 |
[ Ερωτήματα ] Αν είναι κενό το πεδίο, να τοποθετεί την τιμή του άλλου πεδίου | theo_dora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-09-13 17:47 |
[ Πίνακες ] Τιμή Πεδίου ίση με πεδίο άλλου πίνακα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-01-13 12:41 |
[ Εκθέσεις ] Απόκρυψη εγγραφής σε έκθεση με τιμή πεδίου 0 | vaspipidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-07-11 16:30 |
Η ώρα είναι 09:36.