Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μετατροπη βασης σε mde
Καλησπέρα σε όλους και όλες του forum!! Γνωρίζει κανένας γιατί όταν παω να κάνω μετατροπή τη βάση σε mde μου βγάζει αυτό το μήνυμα όπως έχω αναρτήσει? ούτε 500 φόρμες έχω ούτε 1000 ούτε 2048 ανοιχτά TableID Έχω απογοητευτεί εντελώς παιδιά βοηθήστε αν θέλετε έχω κάνει χιλιάδες ξενύχτια και εχω χασει τη λογικη μου. Να και το μήνυμα Αυτό το σφάλμα συσχετίζεται συνήθως με τη μεταγλώττιση μιας μεγάλης βάσης δεδομένων σε αρχείο MDE. Λόγω της μεθόδου που χρησιμοποιείται για τη μεταγλώττιση της βάσης δεδομένων, δημιουργείται ένας σημαντικός αριθμός αναφορών TableID για κάθε πίνακα. Ο μηχανισμός βάσεων δεδομένων Microsoft Jet, έκδοση 4.0 μπορεί να δημιουργήσει μόνο μέχρι 2048 ανοιχτά TableID τη φορά. Η εξαγωγή μιας βάσης δεδομένων με τη μορφή MDE μπορεί να υπερβεί αυτό το όριο, εάν η βάση δεδομένων περιέχει μεγάλο αριθμό αντικειμένων (πίνακες, μακροεντολές, φόρμες, αναφορές, κ.λπ.). Δεν υπάρχει ακριβής μέθοδος για τον υπολογισμό του αριθμού των αναγνωριστικών πίνακα που χρησιμοποιούνται από το μηχανισμό διαχείρισης βάσης δεδομένων Jet κατά τη διαδικασία μεταγλώττισης μιας βάσης δεδομένων σε μορφή MDE. Ωστόσο, κάθε λειτουργική μονάδα VBA και κάθε φόρμα χρησιμοποιεί ένα αναγνωριστικό πίνακα. Ως αποτέλεσμα, εάν η βάση δεδομένων έχει 500 φόρμες και η ιδιότητα Έχει λειτουργική μονάδα κάθε φόρμας έχει οριστεί στην τιμή Ναι, τότε χρησιμοποιούνται 1.000 αναγνωριστικά πίνακα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μήνυμα σφάλματος στο δίκτυο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 12-11-15 στις 20:32. |
| |||
| |||
Προσωπικά έχω διαπυστώσει ότι αν δεν πάνε όλα καλά στο debbuging τότε μετατροπή σε .mde δεν γίνεται...στην περίπτωσή σου, στο debbug δεν υπάρχουν σφάλματα, έτσι? Οι ειδικοί στο Forum θα σε καθοδηγήσουν επακριβώς. |
| |||
| |||
τι ειναι το debbuging ?
|
| |||
| |||
Η αποσφαλμάτωση...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:56. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή htm σε xlsx | dimgks | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-07-14 10:38 |
Μετατροπή από MDE σε ACCDE | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-02-14 08:25 |
Μετατροπή βάσης δεδομένων σε εκτελέσιμο αρχείο | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-07-12 01:33 |
Συμπύκνωση βάσης κατά την μετατροπή της σε MDE | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-04-12 15:37 |
[Γενικά] μετατροπή σε ωρα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-10 11:15 |
Η ώρα είναι 20:33.