Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αύξουσα αρίθμηση σε πεδίο ερωτήματος
Γεια στο καλύτερο Forum Έχω ένα ερώτημα που ταξινομείτε από το autonym και φιλτράρεται από ημερομηνία Θέλω να φτιάξω ένα πεδίο που αφού γίνουν τα παραπάνω να δείχνει α/α πχ όπως όταν επιλέγουμε γραμμή μας δείχνει στο κάτω μέρος ποια εγγραφή είναι Εάν στη ημερομηνία έχω 5 εγγραφές θα είναι η πρώτη 1 η δεύτερη 2 ………η πέμπτη 5 Εάν έχω τρεις έγγραφες 1..... 2 ......3 |
|
Καλημέρα Κα' αρχήν επειδή το απλό είναι πάντα καλύτερο, μήπως εξυπηρετεί το παράδειγμα; Στο Query1: Καταμέτρηση εγγραφών ανά ημερομηνία. Στο Query2: Καταμέτρηση εγγραφών ανά θέμα |
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα, δες μια προσομοίωση του ζητούμενου στο συνημμένο: 1) Στο ερώτημα qryTest η παράμετρος καθορισμού της ημερομηνίας συμμετέχει και στον τύπο αρίθμησης των εγγραφών. 2) Στο ερώτημα qryTest2 εμφανίζονται όλες οι εγγραφές αριθμημένες ανά ημερομηνία. Αφού ανοίξουμε το ερώτημα, κάνοντας δεξί κλικ στο πεδίο της ημερομηνίας, μπορούμε να εφαρμόσουμε τα φίλτρα που μας παρέχει η access. 3) Το ερώτημα qryTest3 στηρίζεται στο qryTest2 αλλά του έχει προστεθεί και φίλτρο (Between) με βάση την ημερομηνία. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο και Σπύρο ευχαριστώ η περίπτωση που με ενδιέφερε είναι του Γιώργου το παράδειγμα 2
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αυξουσα αριθμηση | vala | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-01-17 18:59 |
Αρίθμηση των εγγραφών ερωτήματος | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 01-04-13 19:23 |
[ Φόρμες ] Σύνθετη αύξουσα αρίθμηση | alamanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-09-12 16:17 |
[ Φόρμες ] Αύξουσα αρίθμηση σε πεδίο φόρμας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 01-06-11 23:33 |
Αρίθμηση γραμμών ερωτήματος μετά την ταξινόμησή τους | kapetang | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 28-06-10 16:44 |
Η ώρα είναι 19:26.