Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εισαγωγή κριτηρίων μέσω VBA σε ερώτημα.
Καλησπέρα σε όλους. Τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι, για τους περισσότερους τουλάχιστον και ελπίζοντας όλοι να περάσατε καλά, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα σε μία βάση δεδομένων. Έχω φτιάξει μια φόρμα και δύο ερωτήματα. Πατώντας το κουμπί next στην φόρμα παίρνει το ερώτημα " qryElegxosPosotitas " μέσω της VBA την επιλογή που έχω κάνει και ενημερώνει τον πίνακα της βάσης τσεκάροντας το πεδίο Check. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπόρεσα να περάσω κριτήριο ημερομηνίας στο ερώτημα " qryElegxos " με την χρήση του Between όταν πατάω το κουμπί OK. Ευχαριστώ πολύ. |
| |||
| |||
Ένα είδος λύσης.
Προσωρινά το έλυσα βγάζοντας από το κριτήριο το between και εισάγοντας και δεύτερη ίδια στήλη στο ερώτημα. Στην μία ελέγχο την μικρότερη τιμή στην άλλη την μεγαλύτερη. Λογικά θα γίνεται και με το between αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως θα το συντάξω.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράμετρο κριτήριων σε ερώτημα | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-06-16 19:23 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση 2 ή περισσότερων κριτηρίων | mmanoum | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-12-15 16:13 |
Αποτελέσματα σε φόρμα, βάσει κριτηρίων... | dimogerontas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-07-12 11:08 |
σφάλμα στη συννένωση κριτηρίων | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-03-10 22:14 |
Εισαγωγή formula σε κελί μέσω VBA... | ChryssaV | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-10-09 11:05 |
Η ώρα είναι 09:40.