Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φόρμα περιήγησης με φίλτρο
χαιρετώ ερώτηση 1 θα ανοίγω την form1 και θα κάνω διπλό κλικ στο Αναγνωριστικό και θα ανοίγει μια φόρμα περιήγησης η basicform. Αυτό που θέλω είναι να ανοίγει η φόρμα περιήγησης και σε κάθε φύλλο που θα ανοίγω σε αυτήν να παρουσιάζει τα στοιχεία της εγγραφής που έκανα διπλό κλικ έχω βάλει ένα πρόχειρο υπόδειγμα δηλαδή θα κάνω διπλό κλικ στο αναγνωριστικό 3 και στην φόρμα περιήγισης να μου φέρνει στο πρώτο φύλλο την φόρμα με τα πεδία που έχουν Αναγνωριστικό 3 στο δεύτερο φύλλο την έκθεση με τα πεδία που έχουν Αναγνωριστικό 3 και πάει λέγοντας ερώτηση 2 έχω έναν πίνακα 3 και μια φόρμα form3 το πεδίο ccc θέλω να πέρνει τα δεδομένα από το πεδίο bbb του πίνακα2 πχ το ccc1 θέλω να διαλέξω και να πάρει σαν αποτέλεσμα το bbb3 από το πίνακα2 το ccc2 θέλω να διαλέξω και να πάρει σαν αποτέλεσμα το bbb1 από το πίνακα2 κτλ. με σύνθετο πλαίσιο θα πρέπει να γίνει αλλά δεν ξέρω τον τρόπο αυτό το θέλω γιατί ο Πίνακας2 θα αλλάζει κάθε έξι μήνες και θέλω αν αλλάξει στον πίνακα 2 το bbb με το αναγνωριστικό3, στον πίνακα3 να μην αλλάξει το αποτέλεσμα στο αντίστοιχο πεδίο ccc ελπίζω να μην σας μπέρδεψα ευχαριστώ εκ των προτέρων παναγιώτης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octapus : 25-08-15 στις 12:30. |
| |||
| |||
συγνώμη που επανέρχομαι αλλά θέλω να κάνω μια διευκρύνιση στο 2ο ερώτημα θέλω να σώζετε σαν δεδομένο και όχι να πέρνω την τιμή από άλλο πίνακα ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο σε Φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 27-12-12 15:16 |
Φίλτρο Αναζήτησης σε Φόρμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-07-12 10:48 |
Φίλτρο σε φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 27-03-12 20:15 |
Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-02-11 08:41 |
Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα. | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-11 22:50 |
Η ώρα είναι 09:28.