Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
After Update
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχω μια απορία και θέλω τη βοήθειά σας. Σε ένα πεδίο [Α] υπάρχουν ορισμένες εντολές που εκτελούνται μετά από ενημέρωση (After Update). Όταν το [Α] ενημερώνεται με πληκτρολόγηση εκτελούνται κανονικά οι εντολές. Όταν όμως αυτό ενημερώνεται με άλλο τρόπο (π.χ. με εντολή σε άλλο πεδίο ή από προεπιλογή) τότε οι εντολές δεν εκτελούνται και με "ανάγκασε" να τις βάλω και στην έξοδο αλλά, όπως καταλαβαίνετε, μου δημιουργεί προβλήματα. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει; Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Γεια σου Γιώργο. Μπορείς να δημιουργήσεις μια συνάρτηση και να την καλείς όταν εκτελείτε οποιαδήποτε συμβάν στην φόρμα σου |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Update τιμών σε εγγραφή.. | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-06-15 22:55 |
[ Ασφάλεια] Update εφαρμογής ACCESS μέσω Internet | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-06-15 03:29 |
Κώδικας ερωτήματος update σε VBA | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 13-02-12 19:42 |
Προβλημα με update | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-06-11 12:54 |
Update σε πεδίο πίνακα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-06-09 23:01 |
Η ώρα είναι 21:48.