Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αθροισματα στην access
Στο excel μπορούμε σε μία γραμμή να ορίσουμε να μας εμφανίζει τα αθροίσματα κάποιων γραμμών πχ sum(a1:a10) Κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και στην access; Δλδ να έχουμε τις καταχωρήσεις και κάθε 10 ή 15 ή 20 εγγραφές στην επόμενη γραμμή να μας εμφανίζει τα αθροίσματα; |
| |||
| |||
Στην φόρμα σου με Προβολή φύλλου δεδομένων βάζεις στο υποσέλιδο σου ένα πεδίο και μέσα γράφεις =Άθροισμα([Πεδίο που θέλεις να κάνει το άθροισμα]) βάλε και ένα φίλτρο στην κεφαλίδα της φόρμα σου και φιλτράροντας θα σου ανανεώνεται και το άθροισμα Μάρω |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να μου εμφανίζει μόνιμα το αποτέλεσμα. πχ κάθε 10 γραμμές στην 11 να μου εμφανίζει τα αθροίσματα. Μετά στην 23 γραμμή τα αθροίσματα από τις γραμμές 11 έως 22 κλπ
|
| |||
| |||
Καλημέρα, μια προσέγγιση στο ζητούμενο αλλά σε προεπισκόπηση έκθεσης θα δεις στο συνημμένο. Πιθανόν να σου κάνει. Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Πράγματι αυτό έψαχνα. Να είσαι καλά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Συνάρτηση if στην Access | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 21-04-15 09:04 |
[ Συναρτήσεις ] Η Mod στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-10 14:17 |
[ Συναρτήσεις ] η VLOOKUP στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-03-10 08:23 |
log file στην access | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-10 11:37 |
[ Εκθέσεις ] Εκθέσεις στην access | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-02-10 17:57 |
Η ώρα είναι 07:43.