Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση πίνακα από φόρμα
Καλησπέρα σε όλο το forum! Ναι, εγώ είμαι πάλι. Παιδιά λυπάμαι αν σας κουράζω, αλλά, καθότι διαθέτω μόνο βασικές γνώσεις Access, προσπαθώντας να τελειώσω μια ΒΔ που ξεκίνησα, είστε η μόνη μου ελπίδα. Αφού λοιπόν έχω ετοιμάσει (με τη βοήθεια κάποιων από εδώ μέσα) τη ΒΔ, θέλω για το τελείωμα, αφού συμπληρωθεί και υπολογιστεί η φόρμα ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ να ενημερώνονται οι πίνακες ΜΙΣΘΟΙ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (που υποθέτω ότι σημαίνει πως αυτόματα θα ενημερώνεται και η φόρμα ΚΑΡΤΕΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ), ώστε να διατηρούνται οι εγγραφές ως ιστορικά στοιχεία. Μόνος δεν το βλέπω να τα καταφέρνω, οπότε, αν δεν σας κούρασα, ελεήστε το φτωχό... |
| |||
| |||
Παιδιά, καμιά βοήθεια;
|
| |||
| |||
Κώστα καλησπέρα!! Θα ήταν καλύτερα να μελετήσεις λίγο τα ερωτήματα προσάρτησης και ενημέρωσης μπες στο google και θα βρείς πληροφορίες.Με αυτό το τρόπο μπορείς να ενημερώσεις τους πίνακες.Έτσι όποια βοήθεια και αν λάβεις θα ξέρεις τι κάνεις και που στοχεύεις.Δεν έχω χρόνο να σε βοηθήσω γιατί κάνω κάποια εργασία αλλά υπάρχει νομίζω αυτός ο τρόπος. |
| |||
| |||
Αλέξανδρε, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα το ψάξω και θα δούμε...
|
| |||
| |||
Ψάχνοντας στο Internet κατέληξα να έχω καταλάβει τη γενική λογική γύρω από τα ερωτήματα ενημέρωσης και προσάρτησης που ανέφερε ο Αλέξανδρος, αλλά λόγω ελλιπών γνώσεων κόλλησα στην πρακτική εφαρμογή. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω και τι στα κριτήριά τους π.χ. Αν κάποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση να βοηθήσει, θα περιμένω. Λυπάμαι να αφήσω τη ΒΔ ατελή τόσο κοντά στο τελείωμά της... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 11:07 |
Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-06-13 15:41 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα που δεν σχετίζεται με την φόρμα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-02-12 12:51 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 22:58 |
Ενημέρωση πίνακα απο μη συνδεδεμένη φόρμα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-09 08:34 |
Η ώρα είναι 19:36.