Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας μετά από ενημέρωση σύνθετου πλάισιου.
Είμαι χρήστης της access 2007. Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων για διαχείριση σχολικής βιβλιοθήκης. Στη φόρμα με την οποία χρεώνω και ξεχρεώνω ένα βιβλίο σε κάποιο μέλος, έχω σύνθετο πλαίσιο με όνομα cbo25, με το οποίο επιλέγω μέλος της βιβλιοθήκης και πλαίσιο κειμένου με όνομα imerominia_danismou, στο οποίο ορίζω την ημερομηνία δανεισμού. Το cbo25 παίρνει τιμές από το πεδίο onomateponymo του πίνακα tblmeli_vivliothikis. Αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν επιλέγω ένα μέλος της βιβλιοθήκης στο cbo25, αυτόματα να εισάγεται στο πεδίο imerominia_danismou η τρέχουσα ημερομηνία.
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Στο συμβάν "Μετά από ενημέρωση" του σύνθετου πλαισίου cbo25 βάλε: Me.imerominia_danismou = Now() |
| |||
| |||
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακριβώς ήθελα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αυτόματη εισαγωγή προκαθορισμένης ημερομηνίας | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-16 21:31 |
Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας, μετά απο ενημέρωση πεδίου | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-04-15 00:20 |
[Excel07] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-13 13:38 |
[ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με ενημέρωση σύνθετου πλαισίου από άλλο συνθετο πλαίσιο | panis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-12-13 17:56 |
Δημιουργία σύνθετου πλαισίου | periman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-10 11:58 |
Η ώρα είναι 09:39.