Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πολύπλοκο ερώτημα
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πολύπλοκο ερώτημα που χρειάζομαι. Έχω 16 διαφορετικές "μηχανές κόλλησης". Σε κάθε μία απο αυτές φτιάχνεται ένα προιόν το οποίο όμως μπορεί να έχει λάθος κόλληση σε 12 διαφορετικά σημεία με 10 διαφορετικές περιγραφές λαθών. Προσπαθώ να φτιάξω ένα ερώτημα (διαστάυρωσης)?? που να εμφανίζει 01 - 12 σημεία (αν έχει και στα 12 λάθος ή όχι) - 10 λάθη (Ποια είναι αυτά) ... εώς 16 - 12 σημεία - 10 λάθη (αν έχει και στα 12 λάθος ή όχι) - 10 λάθη (Ποια είναι αυτά) και να το εμφανίζω με κριτήρια απο την φόρμα frmdatepicker και μετά να το εκτυπώνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Ανεβάζω δείγμα απο την βάση.Συνημμένο Αρχείο 6883 Θα του είμαι ευγνώμων. Update: Μπορεί κάποιος να μου ενώσει τα ερωτήματα Pos01Details εώς Pos16Details με την εντολή transform γιατί δεν τα καταφέρνω?? Πιστέυω πως αν ενωθούν θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Ευχαριστώ !! test.zip Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pctechdr : 25-06-15 στις 00:27. Αιτία: Update |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Πολύπλοκο για να του δώσω τίτλο... | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 20-11-19 06:17 |
[ Ερωτήματα ] Πολύπλοκο ερώτημα | Πανος_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-03-16 12:27 |
Πολύπλοκο ερώτημα !!! | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-04-14 15:52 |
Η ώρα είναι 08:03.