Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Update τιμών σε εγγραφή..
Καλησπέρα σας και πάλι. Αντιμετωπίζω ακόμα ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το λύσω. Έχω πχ field1 - Barcode (πρωτεύων κλειδί) - Όχι διπλότυπα. field2 - Επισκευή - true/false field3 - Άχρηστο - true/false Θα ήθελα να κάνω το εξής. Αν πάω να καταχωρήσω barcode που ήδη υπάρχει να με βγάζει μύνημα ότι υπάρχει. (1) Αν δεν υπάρχει να το καταχωρεί σε νέα εγγραφή. (2) Και άν το barcode υπάρχει ήδη αλλά έχει τιμή true στο Επισκεύη να το αλλάζει false και να προχωράει σε νέα εγγραφή. Είναι αυτό εφικτό? Πρόσπάθησα να το κάνω με with end with αλλά μου χτυπάει μύνημα ότι κάποιος άλλος άλλαξε την εγγραφή και μου ζητάει 1) νασώσω την εγγραφή (που αν το κάνω δεν μου αλλάζει την τιμή), 2) να σώσω την εγγραφή στο πρόχειρο (που πάλι δεν με βοηθάει) και τρίτο μου λέει drop changes που όταν το κάνω ενημερώνει κανονικά τις αλλαγές που θέλω αλλά δεν προχωράει σε νέα εγγραφή. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Γεια σου φίλε Χρήστο. Δες το παράδειγμα. |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το πρόβλημα το έλυσα με άλλο τρόπο. Να είσαι καλά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] After Update | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-08-15 07:00 |
[Συναρτήσεις] Απορίες για auto update τιμών σε shared workbook | Φανφάρας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-14 14:18 |
[VBA] Αλλάγη τιμών σε άλλο φύλλο (συνέχεια απο διαίρεση εγγραφή) | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-09-13 12:17 |
[ Πίνακες ] Update τιμών Πεδίων ενός πίνακα μέσω Excel Import | Leader | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-03-12 00:23 |
Προβλημα με update | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-06-11 12:54 |
Η ώρα είναι 08:04.