Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ανανέωση φόρμας με Enter
Καλημέρα σε όλους, Στο δείγμα της βάσης έχω το πρόβλημα : Στη ΔΦ (2) στο πεδίο ΜΕΡΟΣ μετά την ενημέρωση γίνεται Requery της φόρμας 1. Αυτή η ενέργεια ενημερώνει τη φόρμα αλλά μεταφέρεται αυτόματα στην πρώτη εγγραφή. Πως μπορώ να αποτρέψω τη μεταφορά στην πρώτη εγγραφή ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Γιώργη καλημέρα, στην [Ενσωματωμένη μακροεντολή] που έχεις στο πεδίο [ΜΕΡΟΣ] πρόσθεσε ως δεύτερη εντολή το Μετάβαση σε εγγραφή / Τύπος αντικειμένου = φόρμα / όνομα αντικειμένου 1 / Εγγραφή = Νέα Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο ευχαριστώ, όμως στη ΔΦ (2) Καταχωρώ εγγραφές ως πίνακα. Αν με πάει σε νέα εγγραφή , δεν είναι το ζητούμενο. Με την ανανέωση πχ αν στη φόρμα 1 καταχωρώ στο αα 5 θέλω μετά την ανανέωση να παραμείνω στο αα 5 να μη πάω στο αα 1 ούτε σε νέα εγγραφή.
|
| |||
| |||
Αν κατάλαβα καλά, θέλεις όταν ενημερώνεις το [ΜΕΡΟΣ] να ανανεώνεται η κύρια φόρμα και η εστίαση να παραμένει στο ΜΕΡΟΣ; Αν ναι, γράψε στην φόρμα 2 στο συμβάν Μετά από ενημέρωση Me.Parent.Refresh |
| |||
| |||
Γιώργο αυτό είναι που θέλω, δοκίμασα την πρότασή σου αλλά δεν δουλεύει, μάλλον κάτι δεν σωστά.
|
| |||
| |||
Δες το συνημμένο
|
| |||
| |||
ευχαριστώ πολύ Γιώργο, για τη βοήθεια, καλή σου μέρα
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αυτόματη ενεργοποίηση πλήκτρου Enter με το άνοιγμα Φόρμας | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-03-16 16:27 |
[ Εκθέσεις ] Enter parameter value | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-11-14 18:46 |
[ Φόρμες ] Συμπεριφορά Πλήκτρου Enter | posidonas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-14 22:17 |
[ Φόρμες ] Ανανέωση Φορμών | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-03-12 22:51 |
Ανανέωση Φόρμας Μετά απο Ενημέρωση άλλης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-02-12 15:52 |
Η ώρα είναι 07:44.