Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να εμφανίζω - αποκρύπτω κάποιες φωτογραφίες ανάλογα την επιλογή που κάνω μέσα στην έκθεση. πχ θέλω να κάνω if [field1]=true then [image1].visible=true Εμένα μου βγάζει σφάλμα "The expression on open you entered as the event property setting produced the following error: communicating with the OLE server or ActiveX Control. Μια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη!! Σας ευχαριστώ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pctechdr : 16-06-15 στις 20:57. |
| |||
| |||
Χρήστο καλημέρα, Δοκίμασε τα παρακάτω: Στις ιδιότητες της φωτογραφίας (Εικόνα) επέλεξε "Μορφή: Ορατό = Όχι" Πρόσθεσε ένα checkBox (Επιλογή1) και βάλε τον παρακάτω κώδικα στο συμβάν "με το κλικ" Private Sub Επιλογή1_Click() If checkBox = True Then Εικόνα.Visible = True Else Εικόνα.Visible = False End If End Sub Η επιλογή γίνεται σε προβολή έκθεσης Υ.Γ. Η εικόνα και το checkbox βρίσκονται στην κεφαλίδα της έκθεσης Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Τζίφος φίλε! Το δοκίμασα αλλά παίρνω πάλι το ίδιο μύνημα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση. Να είσαι καλά. |
| |||
| |||
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση-Αποκρυψη | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-10-12 09:17 |
[ Εκθέσεις ] Απόκρυψη εγγραφής σε έκθεση με τιμή πεδίου 0 | vaspipidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-07-11 16:30 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση ή Απόκρυψη Ετικέτας | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-06-11 20:57 |
Διπλοεγγραφή στοιχείων σε ομαδοποιημένη κατηγορία στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-02-10 09:41 |
[ Εκθέσεις ] Ενσωμάτωση δύο στοιχείων απο πίνακα στην έκθεση | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-01-10 00:24 |
Η ώρα είναι 08:10.